Merhaba arkadaşlar ben ADSL den VDSL ye geçtim paketim hipernet benim modemim ASUS DSL-N14U 300Mbps ADSL2+ ama TTNET bana bu modemi kullanamazsın dedi bende TTNET'den modem istedim bana ücretsiz olarak ZyXEL VMG3312-B10B modemini gönderdi. Ben eski modemimden memnundum, bu modem ASUS modemimi aratır mı ondan iyi midir yoksa ondan kötü müdür? İki modemin wifi çekiş mesafesi olarak hangisi iyidir sizce? 2 modemi ss olarak atacam.
Merhaba arkadaşlar ben ADSL'den VDSL'ye geçtim paketim HiperNet benim modemim ASUS DSL-N14u 300Mbps ADSL2+ ama TTNET bana bu modemi kullanamazsın dedi bende TTNET'den modem istedim bana ücretsiz olarak ZyXEL VMG3312-B10b modemini gönderdi. Ben eski modemimden memnundum, bu modem ASUS modemimi aratır mı ondan iyi midir yoksa ondan kötü müdür? İki modemin Wi-Fi çekiş mesafesi olarak hangisi iyidir sizce? 2 modemi SS olarak atacağım.
Bana bayağı bir sorun çıkardı bu modem değiştirdim sonra. Ping çıkabiliyor hatta bende kendi kendine interneti kesiyordu sizde aynısı olur mu bilemiyorum zamana bağlı değişebilir.