ZyXEL VMG3313-B10a resetleme

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Modem: ZyXEL VMG3313-B10a. Bir anda internet hızı düştü, sanırım faturadan Ancak modem resetlemek bildiğim kadarıyla interneti hızlandırıyor. Acaba bu modemi nasıl resetleyip daha sonra normal bir şekilde kullanmaya başlayabilirim?
Not: Modem hariç mobil veri olarak internet var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modeminizin arkasında reset düğmesi olmalı ucu ince bir şey ile basılı tutun power düğmesi kırmızı renge dönecek 5-10 saniye tutun sonra yeşile döncek geri ve reset işlemi tamamdır.

Modeminizin arkasında reset düğmesi olmalı ucu ince bir şey ile basılı tutun Power düğmesi kırmızı renge dönecek 5-10 saniye tutun sonra yeşile döncek geri ve reset işlemi tamamdır.

Sağ olun peki ondan ne yapmam lazım direk kaplosux bağlanabilir miyim? Tada kablolu.

Eğer modem ayarlarınız otomatik yapılıyor ise hemen bağlanabilirsiniz test ettiniz mi?

Hayır evde değilim 10 gibi oluncam. Diyelimki bağlandım şifre olmayacak ve benim koymam gerekcek sanırım. Onun haricinde bağlanmazsa mobil veri modem arayüzünden sanırım ayarlayabiliyorum.

Hayır evde değilim 10 gibi oluncam. Diyelimki bağlandım şifre olmayacak ve benim koymam gerekcek sanırım. Onun haricinde bağlanmazsa mobil veri modem arayüzünden sanırım ayarlayabiliyorum.

Modeme bağlanmak için gereken şifre arkasında yazar. Modem arayüz şifresini internette araştırarak bulabilirsiniz. Sıfırladıktan sonra zaten her şey normal ayarına döner. Ve mobil veri modem arayüzü dediğiniz şey nedir ISS sitesini mi söylemeye çalıştınız? (yani internetinizin hızı vsyr. İle ilgili ayarların yapıldığı yer)

Yani mobil veri(telefon interneti olan) ile modemin arayüzüne girip değiştirmem gerek sanırım anlamında. Arayüz şifresi kayıtlı teşekkürler. Pekiya o ince misal ne olabilir?

Yani mobil veri(telefon interneti olan) ile modemin arayüzüne girip değiştirmem gerek sanırım anlamında. Arayüz şifresi kayıtlı teşekkürler. Pekiya o ince misal ne olabilir?

İnce misal derken sanırım ISS'yi kastediyorsunuz ISS= İnternet servis sağlayıcısı. Yanlış isem affedin ve anlayabileceğim bir şekilde söyleyiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…