ZyXEL VMG3625-T50B modemde internet 10 saniyede kesilip duruyor

Jims

Megapat
Arkadaşlar her 2 3 dakikada bir 10 saniye internetim gidip tekrar geliyor, modemin ışıklarında herhangi bir değişim olmuyor hep yeşil. Kablonet.

ZyXEL VMG3625-T50B bunu vermişti, modemden kaynaklandığını düşünüyorum ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm cihazlarda aynı mı?

Aynı sorun bende de vardı modemi değiştirerek çözdüm.

Hocam modem yeni mi? ADSL-VDSL veya fiber ne kullanıyorsunuz? Modemin kurulumu ne zaman yapıldı? Ona göre size yardımcı olabilirim.

Hocam modem yeni mi? ADSL-VDSL veya fiber ne kullanıyorsunuz? Modemin kurulumu ne zaman yapıldı? Ona göre size yardımcı olabilirim.

Modemi 0 olarak bana 1.5 yıl önce Kablonet kiraladı. VDSL hat kullanıyorum Türk Telekom altyapısı. Hattımda sorun olduğunu düşünmüyorum hocam.

Modemi 0 olarak bana 1.5 yıl önce Kablonet kiraladı. VDSL hat kullanıyorum Türk Telekom altyapısı. Hattımda sorun olduğunu düşünmüyorum hocam.

Hocam adsl/vdsl hatlarda DSL kablosunun modem tarafında bir şekilde sabit durması gerekiyor. Kablo belli bir şekilde sabit durunca kesinti olmuyor fakat rastgele durunca yaşadığınız gibi internet 2-3 dakikada bir reset alıyor. Size bunu bir fotoğraf ile örneklendireceğim birazdan.

DSL kablosunun pinleri içeride iyice temas edecek şekilde çözmüştüm köyde sorunu. Bir de modemin VDSL ayarlarında port gibi bir şey vardı onunla ilgili olabilir.

tamam hocam bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…