ZyXEL VMG3625-T50b vs ASUS AC750

Makaleler
4
Arkadaşlar ASUS AC750 kullanıyorum, bazı modellerinde yazılımsal sorun olduğu bilinmekte benim başlıca yaşadığım sıkıntı internete çok geç bağlanması, Ttkom'un verdiği modem 20 sn içinde bağlanıyorsa bunun bağlanması 1 dk geçiyor. Şimdi baba evine TurkNet bağlatıyorum ZyXEL marka modem veriyor, sizce onu kendime alsam nasıl olur? ASUS ile arasında ne gibi fark var? Daha mı iyi daha mı kötü?

Malesef ordaki bilgilerin çoğu yanlış ve gereksiz. Kullanıcı yorumu bekledim lakin kimse el atmadı, ben de kendim el attım, görüşlerimi şuraya bıraktım umarım ihtiyacı olanlar buradan bilgi edinebilirler. Zyxel VMG3625-T50B ve Asus DLS AC750 karşılaştırması
Hocam zyxel modelini az çok biliyorum kullanıcısını memnun eder lakin 5Ghz çekimi oldukça kötü bunu baştan söylemeliyim size.Kullanacaksanız 2.4G kullanmanızı tavsiye ederim diğer yönden asusa göre bir diğer avantajı size gigabit ethernet desteği sunması.Bu asusta sabit 100 verirken zyxelde bu sınırı aşabilirsiniz Fiber altyapıda ayrıca 35b vdsl profilini desteklemekte bunu birçok modem vermiyor lakin bu profili türkiyede kullanacabileceğinizi sanmıyorum.Genelde 100 veriyorlar çünkü.Asus kullanmadım birşey söylemicem.Zaten konuyu siz açmışsınız söylememe gerek kalmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı