ZyXEL VMG8324-B10A Hat Değerleri Nerede?

Olumsuz hiçbir şey olmaz, aksine faydası olur.
  1. Bakım > Yazılım(Firmware) Güncelleme yolunu izleyin.
  2. İndirdiğiniz ZIP uzantılı dosyanın içerisindeki BIN uzantılı dosyayı istediğiniz yere çıkartın.
  3. Modem arayüzünden Dosya Seç butonuna tıklayıp çıkarttığınız dosyayı seçin.
  4. Dosyayı seçtikten sonra Yükle butonuna tıklayın.

Yazılımı seçtim yükle dedim. Yüklerken şöyle bir hata verdi, yüklemeye çalıştığınız yazılım geçersiz bir id içeriyor diye bir hata verdi.

Umutmeister'in söylediği gibi normalde o menü üzerinden görülebiliyor. 1. Resim

Modemin arayüzüne girdiğin zaman sağ kısımdan duruma tıkla kardeşim, sonra da sağ alt kısımda xDSL İstatistikleri yazan tablodan hat değerlerine ulaşabilirsin.

Sistem Monitörü > xDSL İstatistikleri

Onun dışında modemin ilk arayüz sayfasında sağ tarafta kalan durum kısmına tıkladığında alttaki gibi menülerin açılması gerekir. 2. ve 3. resim 2. resimde modemin yazılım versiyonunu görebilirsin.
Son olarak modemi ben kendim aldım. ISP üzerinden alınmış bir modem değildir. Umarim bir yardımı olur.

Bana modemi Turk Telekom gönderdi kargo ile. Ayrıca o dediklerinin hiçbiri bende yok işte.

Bana modemi Türk Telekom gönderdi kargo ile. Ayrıca o dediklerinin hiçbiri bende yok işte.
ZyXEL'ın kullanım kılavuzlarında paylaştığı bilgiler bunlar, bu kılavuzlara göre başka bir yöntem yok. Farklı bir modemle hat değerlerinize bakın, bunu yapamıyorsanız ZyXEL'dan destek almaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.

Kardeşim o yazılımı güncelleme direk Türkiye sayfasındaki yazılımı attım linkten onu indirebilirsin. Bin uzantılı dosya zaten indirdikten sonra Bakım/Yazılım güncelleme menüsünden göz at kısmına tıklayıp dosyayı göstereceksin. Güncelleme bittikten sonra cihazı resetleyip yeniden kurulumunu yapabilirsin. Hat değerleri için ise attığın ekran görünütüsünde en sağ kısımda yer alan Durum kısmına tıklıyorsun, gelen ekranda sağ alt kısıma doğru Xdsl İstatistik başlığının alt kısmını kontrol edebilirsin.

ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/HOME_GATEWAY/VMG8324-B10A/Firmware/100AAWV3D0.bin

Maalesef yine çıkmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…