Prosper Blade Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 478 Çözümler 2 13 Haziran 2025 #21 Einstein dedi: IPV4/IPV6 modu kısmına tıklayıp sadece IPv4 seçeneğini seçip deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmadı.
Einstein dedi: IPV4/IPV6 modu kısmına tıklayıp sadece IPv4 seçeneğini seçip deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yine olmadı.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.435 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #22 Prosper Blade dedi: Denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Millenicom ile iletişime geçebilirsiniz. DSL ışığı sabit yanıyor değil mi?
Prosper Blade dedi: Denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Millenicom ile iletişime geçebilirsiniz. DSL ışığı sabit yanıyor değil mi?
Prosper Blade Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 478 Çözümler 2 13 Haziran 2025 #23 Yanıyor Millenicom kurulumu yapan arkadaş onaylamadığı için gözükmüyor dedi onaylanınca IP düşer dedi.
Yanıyor Millenicom kurulumu yapan arkadaş onaylamadığı için gözükmüyor dedi onaylanınca IP düşer dedi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.435 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #24 Prosper Blade dedi: Denedim yine olmadı. Yanıyor Millenicom kurulumu yapan arkadaş onaylamadığı için gözükmüyor dedi onaylanınca IP düşer dedi. Denedim yine olmadı. Yanıyor Millenicom kurulumu yapan arkadaş onaylamadığı için gözükmüyor dedi onaylanınca IP düşer dedi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman arıza kaydını bekleyin.
Prosper Blade dedi: Denedim yine olmadı. Yanıyor Millenicom kurulumu yapan arkadaş onaylamadığı için gözükmüyor dedi onaylanınca IP düşer dedi. Denedim yine olmadı. Yanıyor Millenicom kurulumu yapan arkadaş onaylamadığı için gözükmüyor dedi onaylanınca IP düşer dedi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman arıza kaydını bekleyin.
Prosper Blade Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 478 Çözümler 2 13 Haziran 2025 #25 Einstein dedi: Tamamdır o zaman arıza kaydını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Kurulum onaylanınca internet geldi fakat PC'de kablo ile bağlanamıyorum.
Einstein dedi: Tamamdır o zaman arıza kaydını bekleyin. Genişletmek için tıkla... Kurulum onaylanınca internet geldi fakat PC'de kablo ile bağlanamıyorum.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.435 Çözümler 605 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2025 #26 Prosper Blade dedi: Kurulum onaylanınca internet geldi fakat PC'de kablo ile bağlanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu WAN girişine mi taktınız?
Prosper Blade dedi: Kurulum onaylanınca internet geldi fakat PC'de kablo ile bağlanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ethernet kablosunu WAN girişine mi taktınız?
Prosper Blade Kilopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 478 Çözümler 2 13 Haziran 2025 #27 Einstein dedi: Ethernet kablosunu WAN girişine mi taktınız? Genişletmek için tıkla... Yok lan girişindeydi DNS ayarlarını PC'den otomatiğe alınca düzeldi.
Einstein dedi: Ethernet kablosunu WAN girişine mi taktınız? Genişletmek için tıkla... Yok lan girişindeydi DNS ayarlarını PC'den otomatiğe alınca düzeldi.