ZyXEL VMG8623-T50b vs. ASUS AC51

Y. Kesgin

Hectopat
Merhabalar. Ben de şu an ASUS AC51 modem var, TurkNet'e geçtim ve TurkNet'in ZyXEL VMG8623-T50b marka model modemini almama gerek var mı? Yani çok eskiden almıştım ben ASUS modemi, güncelliğini yitirmiş olabilir mi? Gerçi geçen gün güncelleme almıştı ama... Sizce hangi modem daha iyidir? 50 MB civarı bir hızım var şu an.

Türknet'te satılan ZyXEL'in Türknet'e özel ürettiği ZyXEL VMG8623-T50b modem kesinlikle rezalet. 1 aylık deneyimimden bunu rahatlıkla söylebilirim. 5Ghz ağında kopmalar mı dersin, arada sırada kafasına göre tamamen wifi ın kesilmesi mi dersin daha neler neler. Kısaca uzak dur.

Aynen katılıyorum, ama VMG3625-T50B modelinde bu sorunlar var mı bilmiyorum, bende VGM8623-T50B modelini kullanmaya başladım, 5Ghz bandında kopmalar mevcut yazılımı değiştirdim bu seferde IPv6 kullanamaz oldum. bende geri AC-51'e döneceğim

ASUS AC-51 varken neden ZYXEL VMG8623 modelini neden aldınız derseniz, Turknet bu modem olmadığı için IPv6 tanımlamadı. (kanıtım var) sonradan öğrendim Turknet forum sitelerinde ASUS modemler için IPv6 ayarları paylaşmışlar şimdi onları deneyeceğim.

Turknet kalitesiz veya kötü asla demiyorum, diğer markalar sanki turknet'in gelişmesinden rahatsız gibi tabi işlerine gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…