G3258 Stok Soğutucu ve İşlemci Kalitesi

G3258, İ5 é sadece Lol, Dota2, BTF3, WOT gibi oyunlarda geçer. Bu oyunlar kodlanması yapımı mimarisi tamamen çift çekirdek üzerine. Bu oyunlarda 4 çekirdek işlemci olacagına 2 çekirdek frekansı yüksek işlemci olsun daha çok performans veriyor. Gel gelelim günümüz oyunlarına, Crysis 3, Wacth Dogs, BTF4, Far Cry 4, Fifa 2015. Bu oyunların hiçbirisi için G3258 iyi bir çözüm değil. Bu oyunlarda G3258 4.5 GHZ seviyelerinde bile cogu yüksek performanslı ekran kartını besleyemiyor. Adam bütçesi olan tabiki i3 i5 alsın diyor hala G3258 i ilahlaştıranlar var. Bakın diyor ki Recep Baltaş " İşlemci kullanımına gerek duymayan oyunlarda i5 kadar performans veriyor veya geçiyor"

Sizin lügatınızda işlemci kullanımına ihtiyaç duyman oyunlar bunlar mı ? Crysis 3, Wacth Dogs, BTF4, Far Cry 4, Fifa 2015

Eger öyle ise ciddi manada bu oyunların önerilen sistem gereksinimleri araştırın. Çünkü aralarında iki oyun yazılımsal olarak kendini çift çekirdekli işlemcilere kapattı. İsterse 10GHZ hızında çalışsın fark etmiyor. Ve bu oyunların hepsi ciddi işlemci kullanan oyunlar.

Bu yüzden i3 4160 alacagıma G3258 alır kalan 120 TL yide ekran kartına yatırırım demek pek dogru olmayabilir. Biz insanlara fikir veriyoruz. Kesinlikle bunu alın diye diretmiyoruz.
 
Azz Recep abi Crysis 3 te G3258 İ5 i sollar dedimi ki sen yükleniyorsun?

Ayrıca yüksek bir ekran kartı varsa niye G3258? saçmalık.
 
Bende onu söylüyorum Recep Baltaş yüksek cpu kullanımı gerektirmeyen oyunlar demiş. Telafuzda bir problem olmuş sanırım mesajımı tekrar gözden geçirin.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı