Trust GXT 25 / Logitech G103 ikilisi nasıl olur ?

Xurmirac

Kilopat
Katılım
20 Ocak 2015
Mesajlar
1.714
Çözümler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | RTX 3060Ti
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar uzun arayışlarım sonucunda düşük fiyatta ortalama performans veren mouse olarak Trust GXT 25'i buldum. Siparişini yarın vericem 37.90TL fiyatla.

Klavye olarak Logitech G103'den başka alternatif bulamıyorum. Varsa bileniniz tavsiyeler açığım ancak klavye sade olmak zorunda. Yani sağından solundan bişeler çıkmıcak yada boşluk tuşu normalinden daha büyük olmayacak. Zalmanın bir klavyesini buldum ancak onunda backspace tuşunun küçük olduğunu görünce vazgeçtim. Eğer G103'te karar kılarsam hemen alamam harçlıklarımı biriktirmem gerekicek. Ancak böyle 40 lira civarında bir klavye keşfedebilirsem alırım. Ancak dediğim gibi klavyeye baktığım zaman sade durmak zorunda. (Tabiki "W,A,S,D" ve yön tuşlarının renkli olmasının haricinde.)

Mousepad olarak ise SteelSeries QcK Mini'yi seçtim. Boyut konusunda mediumdan sonrasının kesinlikle gereksiz olduğu düşüncesindeyim. Ebatlarını internetten bulup bir A4 kağıdında kestim. Bana oldukça yeterli geldi.

Sonuç ; Trust GXT 25 + Logitech G103(Tavsiyeler bekliyorum) + SteelSeries QcK Mini(Bundada tavsiyelerde bulunabilirsiniz.) Bu üçlü hakkında önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Toplam fiyat ; 140TL.
 
Bunuda gordum ancak butceyi asiyor.

Bu mouseda sıkıntı yasayan gormedim internette arastirdim baya..
 
Trust kaliteli bir marka değildir. İlk aldığında hoşuna gidecektir ama birkaç ay sonra pişman olacaksın. Başta g103 al. Sonra tekrar para biriktir iyi bir mouse al.
 
Benim için mouse daha önemli. Oyunları sonuçta daha çok mouse ile oynuyoruz. İyi bir mouse'da 50 liradan daha fazlasını vereceğimi sanmıyorum. Çünkü profosyonel bir mouse istemiyorum. Ortalama düzeyde olması benim için yeter.
 
Mümkün değil. Maksimum 50 liraya en kalitelisini arıyorum.
 
Ben oyle sagda solda macrosu olan mouselardan aramiyorum zaten. İsmi ne kadar gaming diye gecsede, Dpi tusu olmasi yetiyor bana.

İşte bide ilerisi gerisi falan.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı