Sadece Knight Online ve Sony Vegas için Masaüstü PC Toplama tavsiyesi

Son düzenleme:
Arkadaşımda da aynı problem var. Bizde ona yeni pc toplayacağız. Biraz araştırdım Knight online da tek çekirdek performansı önemliymiş eski bir oyun olduğundan. O yüzden dediğin gibi mutlaka intel olmalı. Ama buradaki soru işareti i5 4690 3,3 ghz , i3 4160 3,6 ghz hangisi daha fazla fps verir. Birde video kayıt olayına değindiğin iyi olmuş. Benim tecrübelerim fraps veya bandicam vs gibi programlarda epeybir fps düşüşü oluyor fakat Nvidia shadow play yada amd gaming evolved ile bu düşüşün olmadığını söylüyorlar. Yada %5-10 max. Knight Online da anlık bir takılmanın en düşük bir fps düşüşünün minora ve komboya ne kadar etkisi olduğunu oynayanlar bilir.
 
Hiç bir önermeyi tavsiye etmiyorum. :)
445.png
 
1-)Knight Online da video tecrübem olmasada eski leptobumda çok az oynadım ve fazla tecrübem yok. Yeni PC topluyorum istersen herhangi bir test yaparım. Ayrıca tek çekirdeğe önem verdiğini yeni öğrendim bakalım çift çekirdekli G3258 O.C ile nasıl performans verecek 2 hafta sonra bakabilirim. :)

2-) Eksen bilgisayardan topladım.

Eksen Bilgisayar
 
3258 efsane zaten. Recep baltaş testler yaptı titan x te bile darboğaz yapmıyor. Tahminen Knight Onlineda da efsane bir performans verecektir ama benim riske atma şansım yok. Stok soğutucu ve oc suz maximum performansı alabileceğim uygun işlemciyi arıyorum :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı