Anakart Tavsiyesi

ClintEastwood

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
271
Çözümler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Asus Gigabayte gibi markaların, Msi z97 Pc Mate anakartına eş değer kartları nelerdir? 250-350 tl arası alınabilecek en iyi intel uyumlu anakart nedir?
 
O fiyata güzel seçenekler mevcut (H97M-E, H97M-PLUS, H97M-G43). MSI Z97 en ucuz Z97 olma özelliğine sahip ancak O.C performansı iyi değil. G3258 dışında O.C edilebilir bie işlemci ile alacaksanız anakartı Z97 PC Mate dışında bir alternatif yok.
 
Z serisi O.C için uygun anakartlar barındırır. H serisi ise genel kullanım için ideladir. Ama bu oyun için kullanılamaz anlamına gelmiyor.
 
Z serisi O.C için uygun anakartlar barındırır. H serisi ise genel kullanım için ideladir. Ama bu oyun için kullanılamaz anlamına gelmiyor.

H97 çipsetli anakartlarda OC kısıtlı oluyor.
Z97 çipsetli anakartlarda ise rahatlıkla OC yapabilirsin.
OC yapmayacaksan H97 senin için yeterli olacaktır.

Dediğim gibi OC düşünmüyorum. Fiyatı biraz arttırırsam (350-400 civarı) hangi H serisi kartı önerirsiniz?
 
Teşekkürler arkadaşlar. Bu arada bu konu sistem toplama konusu değil anakart hakkında merak ettiğim şeyleri öğrenmek için açtığım konudur. Sistem toplama konu sınırı nedeniyle ceza almak istemem. :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı