İ5 4690K ve GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

CM Storm Devastator yeter. Yurtdışından klavye almayı düşünmüyorum. Zira Türkçe karakterler yok. @Silinen üye şimdi kafama soktun Maximus VII Hero'yu. Yine kararsız kaldım :) 5000TL gibi bir bütçe ile I5 4690K almak Neutral'in dediği gibi biraz az kalmış.

@er36po hala bekliyorum seni konuya kasayı 450D olarak değiştirdim kasayı.
450D alabilirseniz süper olur. VII Hero gayet iyi bir kart. MidTower bir kasa olduğu için VII Gene tercih edebilirsiniz.
 
Full XSPC yapmak hem bütçeyi hem beni zorlar :) Yakmak hayallerimi suya düşürür. Zira yanabilecek ise bir 240mm radyatör daha ekleyebilirim.
 
@Lord Cruiser
Dediğim gibi modifikasyon yapacağım kasaya bu nedenle Galax gibi sıvı soğutma bloğu piyasada fazla bulunamayan markalara yönelmek istemiyorum. Normal şartlarda ise Galax tercih ederdim.
 
"Custom Sıvı soğutma" ile ilgili yeni bir konu açın derim, aksi taktirde kendinizle birlikte beni de yakarsınız. :D

Sanırım en üstteki link sorunlu. :kararsız:
 
@er36po Kusura bakma fazla heyecanlıyım. Böyle bir montajı ilk kez yapacağım. Umarım "Custon Sıvı Soğutma" ile ilgili açtığım yeni konudan ceza yemem. ( Sistem toplama konusunu fazla açmışım.) Sistem toplamaya giriyor mu bilmiyorum bu açacağım konu :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı