Monster Tulpar T7V2.6

RizaBey

Hectopat
Katılım
15 Temmuz 2014
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar 'Monster Tulpar T7v2.6'yı uzun araştırmalarım sonucunda aldım.
Bilgisayar hakkında sormak istediğiniz soru varsa yanıtlayabilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun musunuz? Artı ve eksi yönleri nelerdir? SSD taktırdınız mı? benim de ciddi anlamda almayı düşündüğüm cihaz olur kendisi, bayağı şey okudum ama alan kişinin düşünceleri daha önemli benim için. Oyun performansı ve ısınma olayı nasıl? Kasanın plastik olması rahtsız ediyor vs. paylaşmak istediğiniz ne olursa şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun'um beklentilerimi karşıladı. Oldukça hoş bir tasarıma sahip kasa kalitesi iyi olmasada yeterli seviyede. Cihazın artıları ön paneldeki dokunmatik tuşlar ve yandaki höperlörler göze hitaben cok hoş olmuş, oyun esnasında ısınma çok az derece turbo fana alınca hiç ısınma derdi yok. Oyun performansı çok güzel ekstradan taktırdığım 240GB SSD ile. Eksi yönleri enter tuşunun küçük olması 2+1 ses sistemi beni tatmin etmedi yeterince güçlü gelmedi belki bana 5+1 sisteme alıştığımdan öyle geliyo olabilir. Makina hakkını veriyo gerçekten.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı