Monster Semruk S7 v2.1

  • Konuyu başlatan Cem19
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 5B

Cem19

Hectopat
Katılım
6 Mart 2015
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, kanalınızı severek takip ediyorum. Monster Semruk S7 v2.1 model gaming laptop'ı inceler misiniz? Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir ürünün incelemesinin yapılması için, çoğu zaman o ürünün Technopat'a inceleme örneğinin firmalardan gönderilmiş olması gerekiyor. Eğer Fokus Bilgisayar cesaret edip bir inceleme örneği gönderirse incelerler diye düşünüyorum. Bunun dışında 10 bin TL çok uçuk bir fiyat, kimsenin Monster için bu parayı vermesini tavsiye etmem.
 
Görüşleriniz için teşekkürler, bu fiyatlara şu an için almayı düşünmüyorum. Sadece araştırma amaçlı. MSI GT80 Titan modeliyle aynı özelliklerde ama fiyat olarak arada uçurum var. MSI 15.000 TL civarı, Monster 10.000 TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amacınız oyun oynamaksa 10 bin TL gerçekten gereksiz derecede yüksek bir fiyat. Monster bilgisayar hiç kullanmadım ama 3 fanlı ürünlerinin ısınma testlerini youtube'de bulabilirsin. Gerçekten ısınmıyor 3 fanlı ürünleri ve kaliteli iç malzeme kullanıyorlar. Benim şu anki aklım ve bütçem olsa kesinlikle Monster alırım. Monster almayacaksam da Asus alırdım. Benim tavsiyem bu yönde. Ayrıca belki bilgin vardır belki yoktur, Monster sıfır ölü piksel garantisi veriyor. Ölü piksel olması durumunda direk ürün değişimi yapıyorlar.
 
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler artık fiyatların normal seyirlere gelmesini bekleyeceğiz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı