Kutsalkitap.org sitesinin bana gönderdiği ıncil

  • Konuyu başlatan Doin
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 166
  • Görüntüleme 26B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Doin

Kilopat
Katılım
30 Mart 2020
Mesajlar
1.922
Makaleler
2
Çözümler
27
Merhaba, 2 sene kadar önce kutsalkitap.org sitesinden kargosu dahil tamamen ücretsiz ıncil siparişi vermiştim, 3 günde gelmişti.
Anlayabilmeniz için Türkçe mealli, bu da bir seçenek.
Başlarda siteye adresimi yazıp yazmamak konusunda kararsizdim, biraz araştırma yapınca 20 yıldan uzun süredir aktif olarak güvenli bir sekilde çalıştıklarını öğrendim. Sitede gizlilik sözleşmesi de bulunuyor. Destekcileri arasinda Google ve Microsoft'da var. Şüpheniz varsa eksideki entrylere de göz atabilirsiniz.
İslam harici başka bir din olan Hristiyan'lık hakkında bilgilenmek isteyen varsa bu siteden tamamen ücretsiz bir şekilde adresine sipariş edip okuyabilir. Öyle ikide bir mail atıp rahatsızlık vermiyorlar. Sadece kitaplar geldiği gün WhatsApp'dan kitaplarin elime ulaşıp ulaşmadığını ve sormak istediğim bir şeyin olup olmadığını sordular. Yok deyince zaten rahatsiz etmiyorlar, sormak istediklerinizi sorabilirsiniz.
Incil okumak sizi Hristiyan yapmaz veya dinden çıkarmaz, "benim dinim tek gerçek din; ıncil insanlar tarafından değiştirilmiştir, kur'an da böyle yaziyor" gibi radikal düşüncelere sahipseniz, özellikle sipariş etmenizi öneririm. Ne yazıyor; "oku."
Alıp almamak size kalmış, sahsen ben Türkiye gibi bir yerde tek baslarina sağladıkları hizmetten memnun kaldigim için sizlerle paylaşmak istedim.
Birkaç gorsel:

kitaplar.jpg


Incil sayfası:

kitap içi.jpg


Icindekiler:

içindekiler.jpg


Kitapların birinden bir gorsel:

yine kitap içi.jpg


Not: Ateist.
 
Aslında ben de sipariş vermeyi düşünüyordum fakat güvenemiyordum. En yakın zamanda bende sipariş vereceğim. Size de teşekkür ederim içimdeki şüphe gitti.
 
Hocam İncil Kur’an’a göre daha kitabımsı galiba? Bir de İncil benim bildiğim bazı kısımları değiştirildi, yanlış mıyım?
Evet biraz daha kitabımsı. Konuyu acma amacim hem forumdan hem de Google'dan gelip almak isteyip şüphesi olanların gönül rahatlığı ile alabilmesi. Bir nevi tanıtım, insanların doğmadan gelen ezber harici farklı dinleri de tanıyıp ogrenmesi.
Degisim konusuna girersek konu amacından cikacak ve farklı yerlere sapacak, hos bir ortam olusmayacak, girmeme taraftariyim ben.
 
Zamanında buradan almıştım ben de. Beklediğimden çok daha kaliteli çıkmıştı. Adamlar güzel misyonerlik yapıyor. Objektif okumanı öneririm. Tüm kitapları okursan anlayacaksın asıl mevzuyu.
Günümüzde bulunan İncil Hz. İsa'nın ölümünden çok sonra havarileri tarafından yazılmıştır. Dolayısıyla tahrif edilmiştir.
Ahh, kulaktan dolma bilgiler. Bir şey demiyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı