Windows 8.1 Bilgisayar Açılırken 2 birim-6 Birim Sorusu

VanquisheR_

Kilopat
Katılım
8 Ağustos 2014
Mesajlar
458
Makaleler
21
Merhaba. Ben bugün Samsung 840EVO 120GB SSD aldım ve Recep Bey'in dediği bütün her şeyi adım adım uyguladım. Elimdeki HDD'de Windows 8.1 kuruluydu ve UEFI olarak girdim C'yi ''Biçimlendir'' diyip SSD'ye de ''Yeni'' diyip kurdum her şey başarılı ancak sistem açılırken 'Hangisi ile açılsın ? İiki seçenek var : 1. 2 Birim
2. ise 6 birim. Ben artık bunu görmek istemiyorum. Nerde hata yaptım orasını da bilmiyorum açıkçası ama sistemim sorunsuz çalışıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HDD'de hala eski sistem kurulu sanırım. Düzeltmenin bir yolu vardı fakat suan aklıma gelmiyo. Mavi bi ekranda gelişmiş ayarlar gibi bişey olması lazım.
 
Bilgisayarıma sağ tıkla, özellikler deyip sağdaki menüden gelişmiş sistem ayarları kısmına tıkla. Açılan pencerede Başlangıç ve Kurtarma`nın altındaki ayarlara tıkla. İşletim sistemlerinin süresini görme kutucuğunun tikini kaldır. Tamam diyerek çık.

Adsasdız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı