Laptopum Full HD monitörde sıkıntı yapar mı?

BlackBelt

Hectopat
Katılım
2 Haziran 2014
Mesajlar
460
Makaleler
4
Yer
İstanbul/Kadıköy
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Laptopumun ekranı çatladığı için monitör alacağım. Laptopumda görüntü çıkışı olarak sadece VGA var. Amcamdan Full HD bir monitör alacağım. Laptopumun ekran çözünürlüğü ise 1366x768. Bu herhangi bir sıkıntı oluştur mu ? Yardımcı olursanız sevinirim. :)
Alacağım monitör : www.vatanbilgisayar.com: 21,5'' LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Laptopumun özellikleri:
İntel Pentium(R) Dual-Core CPU T4400 2.20 Ghz
ATI Mobility Radeon HD 4300 512MB 64bit
2.00GB DDR2 667Mhz Ram
Ekran çözünürlüğü : 1366x768
VGA görüntü çıkışı
 
Alacağınız monitörün çözünürlüğü eski monitörünüzden yüksek olduğu için sistemi eskisine göre daha fazla zorlayacaksınız. Bu da kasmalara neden olabilir.
 
Alacağınız monitörün çözünürlüğü eski monitörünüzden yüksek olduğu için sistemi eskisine göre daha fazla zorlayacaksınız. Bu da kasmalara neden olabilir.
Açıkçası sistemim zaten çöp olduğu için zaten oyun oynamıyorum. YGS için video izliyorum. Hem monitör de bedavaya gelecek para vermeyeceğim. Sadece videoda sıkıntı yaşar mıyım?

Eğer oyun oynarken kullanırsanız asla performans beklemeyin. Normal kulanım için alınabilir.
Dediğim gibi sadece video ve sörf için alacağım. Bir sıkıntı yaşar mıyım?
 
Çok yüksek çözünürlükte video izlemediğiniz sürece(4K, Full Hd v.s.) bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. İnternette sörf zaten sıkıntı çıkarmayacaktır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı