MSI GP60 vs GE60 vs Monster Abra A5

Avast

Kilopat
Katılım
26 Mart 2015
Mesajlar
149
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
EEE
Merhaba hocam. İnternette baya araştırdım video izledim ama birtürlü karar veremedim.
MSI cephesinde GP60 ve GE60'a baktım, ikisinde de İ7 4710HQ işlemci ve GTX 950M ekran kartı var. Birde Monster Abra A5'e baktım. Monster'da da İ7 4710HQ işlemci, GTX 960M ekran kartı var. Öğrenciyim ve benim istediğim üniversitem bitene kadar servislerle uğraşmayayım, bilgisayarsız kalmayayım. Alınca beni yormadan çıldırtmadan 4 sene üniversitede götürsün. Ama aynı zamanda benim için oyun performansı da önemli. Önerilerinizi ve nedenini yazarsanız çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
GP kasalar plastiktir aynı şekilde monsterda plastik. GE kasaların metal olması steelseries klavye yanındaki mouse vs çok daha mantıklı bence ayrıca GP'deki ekran kartıda düşük ddr3'dür.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Msı daha kaliteli bir markadır. Ancak Monster'in oyun performansı daha iyidir. O modeller arasında.
 
Msı daha kaliteli bir markadır. Ancak Monster'in oyun performansı daha iyidir. O modeller arasında.
İnternetten alacağım için ölü piksel çıkmasından korkuyorum. Monster ölü piksel çıkarsa 30 günde sıfırıyla değiştiriyorum diyor maı da nasıl bu işler?

gp kasalar plastiktir aynı şekilde monsterda plastik ge kasaların metal olması steelseries klavye yanındaki mouse vs çok daha mantıklı bence ayrıca gpdeki ekran kartıda düşük ddr3 dür
Ge metal kasamı hocam hiç bir fikrim yok ama ge60 parasınada metal kasa gtx970mli monster satılıyor malesef çok zor bi durum
 
Monsterda metal kasa diye bir şey yok ölü piksele Msi'da garanti yok ancak şöyle bir durum var satın aldığın mağazayla görüş piksele değişim yapıyor mu? Şartları neler ona göre al derim.

Kasa kalitesine baktığında her türlü msi daha iyi. Oynadığın oyunlar bf4 tarzıysa 950m zaten rahat rahat kaldırır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
monsterda metal kasa diye bir şey yok ölü piksele msi'da garanti yok ancak şöyle bir durum var satın aldığın mağazayla görüş piksele değişim yapıyormu şartları neler ona göre al derim

kasa kalitesine baktığında her türlü msi daha iyi oynadığın oyunlar bf4 tarzıysa 950m zaten rahat rahat kaldırır.
Şimdi hocam monster tulpar t5 v4.1 metal kasa 3800 tl gtx 970m var üstünde bu paraya ise ancak bir 950m li msı alıyorum ve monster ölü pikselede garanti veripr bilemedim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı