GTA V Social Club Rockstar Activation Code Already İn Use Hatası

Oyunu steamdan almadım ama sen steam olarak anlatmışın kardeşim yada ben anlamadım tekrar anlatırmısın @TrReal
Oyunu Torren' ten indirdin galiba. İlk önce Social Club sitesine gir oradan hesabına giriş yap daha sonra sağ ya da sol alt köşede activate GTA 5 gibi bir alan var oraya tıkla, keyi girdikten sonra Launcher' ı indir ve Torent' ten indirdiğin klasörün içine kur. Ya da indirdiğin dosyaları kurulum yaptığın klasöre taşı. Eğer kodu kabul etmezse çalınmıştır ya da başka bir kod vermişlerdir. Aldığın yerle görüş.
 
@Saykopat bu hatadan muzdarip tek ben değilim yabancı forumlarda araştırdım herkes ağlıyor kodumu kabul etmiyor diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Saykopat denemiştim öncedende internet üzerindende aynı hata mevcut adığım yere mesaj attım fakat. Biraz önce tedarikçimiz ile de görüştük, maalesef size herhangi bir ek veya yeni bir kod göndermemiz mümkün değil. Gönderilen kodlar direkt olarak Rockstar Warehouse'dan alınmış kodlardır ve herhangi bir şekilde bizim tarafımızdan sorun olması mümkün değildir. Size tavsiyemiz, bu konuda birazcık sabır gösterip Rockstar Games'den gelecek olan yanıtı beklemenizdir diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@OzetGec malesef kardeş çözemedim sen oyunu steamdan mı aldın?

Çözümü bulan yok mu? Bazı yerlerde rockstar sorunu çözmek için uğraşıyorlar diyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı