İşlemciye Darbe Atmak Zorunda Kaldım

Senin canın sağolsun AMD'yi çöpe atar intele dönerim. Şimdi sistemi takıyorum bakalım

@er36po , senin bardak kırıldı ama benim kupa sağlam kalmış :) @ Sorun yok beyler çalışıyor yeni soğutucu mu da monte ettim şuan sistem boşta ve 30 - 35 arası gidip geliyor. Sorun yok şükürler olsun. Bu arada kasayı değiştirdim zalman z11 neo aldım gelsin dilim döndüğünce bir inceleme yapacağım. Sağolun tekrar :)
 
Geçmiş olsun ama öyle bi anlattınızki ben anakart kesin gitmiştir dedim. Neyse çalışdı ya iyi.
 
Geçmiş olsun ama öyle bi anlattınızki ben anakart kesin gitmiştir dedim. Neyse çalışdı ya iyi.
Yeni soğutucu mu da taktım sorunsuz çalışıyor boşta 30 - 35 arası video render işlemi yaptım 52'yi gördü normal dimi ?
 
Geçmiş olsun diyorum. İşlemci hasar görebilirdi fakat siz onu halletmişsiniz zaten. İşlemciyi sökmek çok zor değil aslında sizin nasıl söktüğünüzü anlayamadım. Yanındaki kolunu kaldırıp fanın yanda bulunan boşluklarını çentiklerden çıkartmanız gerekiyordu.
 
Onu bende biliyorum ama durum şuydu işlemci bakır kısma komple yapışmış ben işlemciyi değil soğutucuyu sökmek istedim çentiklerini çıkardım fakat işlemci bakır kısma yapıştığı için soğutucu çıkmadı bende çıksın diye soğutucuyu sert bir şekilde çektim işlemcinin soket kilidi kapı iken çıktı sonra işlemciyi soğutucu dan ayırmak için tornavida ile yan kısmından vurmuştum durum böyleydi.
 
Öyle yapışma benimde başıma gelmişti soğukken çıkmadı. Bende işlemciyi yordum. Isınınca yumuşadı macun hemen çıktı.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı