GPS Tracker IMEI klonlama

hacket

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2014
Mesajlar
115
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
eBay den 1 ay önce GPS almıştım (Time Tracker GPS/GSM/GPRS Car Vehicle Tracker TK102 MINI TRRACK) tam adı. Yerel SIM kartı takarsam cihazım 1 ay içinde kapanacak, cihazı bilgisayara taktığımda bilgisayarım görmüyor. Lütfen yardım edin!

2015-04-22 20.16.31-1-1.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
IMEI klonlama işlemi sonucu suç olabileceği bir işlem olduğu için destek vermiyoruz. Ayriyetten IMEI klonlayacağına git IMEI kodunu onaylattır, en azından Türkiye içinde cihazı kullanmak için her türlü hakkın olsun.
 
Bu durum benim canımı sıkıyor. GSM Modülü zaten ulkeye getirirken vergi veriyorum. Operator icinde zaten surekli veriyorum. Birde modulu kaydetmem icin modul fiyatinda kayit parasi veriyorum. Oysa zaten benim onceden kaydettigim IMEI var. Neden onlari kullaniyorum ki? Genel bilgi olarak sunayim, sordugun soruyu. Bu tur cihazlarin icinde GSM modulleri bulunur. Bu modullerin UART cikislarini USB cevirerek ureticisi tarafindan saglanan programlar ile gerceklesebilir. Tarama yaptigimizda cok cok bilgi ile karsilacaksiniz. (Sadece genel bir bilgi vermek amacliydi.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı