6000 TL 'lik Sistem Toplama Önerileri

hamdimaral

Hectopat
Katılım
21 Mart 2015
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba Arkadaşlar yakın zamanda bir kasa toplamayı düşünüyorum ekran kartı olarakta GTX 970 kullanmayı düşünüyorum GTX 980 Ti beklemeli miyim cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
 
Yeni çıkacak ürünlerin fiyat tahmini zor. Ama en iyisi r9 3xx serisi beklenmeli eğer bekleyemem diyorsanız. Gtx970 çoğu oyunu 1080P calıştıran bir kart ona yönelebilirsiniz.
 
Adsız.png

Sizce bu sistem nasıl arkadaşlar?
 
Kardeşim eğer 6 bin TL'yi gözden çıkardıysan başarılı bir oyun bilgisayarı istiyorsan Phoenix'den sipariş ver. İncelemesi de zaten mevcut, gerçekten çok başarılı bir oyun bilgisayarı ve işçiliği çok iyi. Bir bak istersen. www.phoenix.com.tr: Üstün Seviye Oyun Bilgisayarı | Rebirth X Serisi
Benim sana tavsiyem linkte bulunan Rebirth X serisi 6 bin TL şu an, gerisi sana kalmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel demişsin kardeşimde internet üzerinden sipariş veremem güvenemem yani istanbuldada yaşamadığımdan dolayı malesef internetten birşey alamam
 
Phoneix (fenix) rebirth x serisinin tanıtımını Recep Baltaş'ta inceledi oda çok memnun kaldı. Sıradan bir marka olsa, güvenilir olmasa technopat' ta tavsiye edilmez. Zaten internetten diğer türlü malzeme getirteceğin zaman gene hesaplarına para aktarmak zorundasın. Malesef işin kuralı böyle. Eğer elden almak istersen onu bilemiyorum tabiki.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşim eğer 6 bin tl yi gözden çıkardıysan başarılı bir oyun bilgisayarı istiyorsan phoneix ten sipariş ver incelemeside zaten mevcut gerçekten çok başarılı bir oyun bilgisayarı ve işçiliği çok iyi bir bak istersen www.phoenix.com.tr: Üstün Seviye Oyun Bilgisayarı | Rebirth X Serisi
benim sana tavsiyem link'te bulunan rebirth x serisi 6 bin tl şu an gerisi sana kalmış

Phonix , bana mantıklı gelmiyor. Toplamayı biliyorsanız, toplamak her zaman daha avantajlı. Eğer rebithx'deki parçaların değerine bakarsanız 5.400 liraya tekabül ettiğini görürsünüz. 600 lira işçilik masrafı ve kablolama bence büyük bir mevla. Ayrıca ekran kartı olarak Gainward kullanmalarını da bir dezavantaj olarak görüyorum.
 
Phoneix emek işçiliğinde en iyi markadır bi kasayı açıp baktığınızda zaten görürüsünüz Phoneix gerçekten çok tavsiye edilen biraz tuzlu fakat onu ben emek işçiliğine veriyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı