3000 TL'ye GTX 750 Ti Tabanlı Oyun Sistemi Toplama

jDeucalion

Hectopat
Katılım
2 Haziran 2013
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar;

Şu anda GE 600ND 454TR kullanmaktayım. Kapalı betada olan online bi oyun oynuyorum. Ayarları en altta kıstığım halde (Menüde yer almayan config dosyasındaki ayarları dahil) en fazla 20-25 FPS alıyorum.

GE 60 0nd'yi alalı yaklaşık 1.5 yıl oldu. Notebook'dan nasibimi aldım. Bu sebeple masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum.

Sitede yer alan tavsiyeler doğrultusunda bir liste hazırladım, bilgisi olanlardan inceliyip darboğaz vb. durumlar olup olmayacağı konusunda yardım bekliyorum.


Sistem iyi ve doğru ise aldıkdan sonra stabil değerlerde (4.1 Ghz - 4.3 Ghz) O.C yapmak istiyorum. Pek bilgim olmadığı için zorlayıp sistemi bozmamam lazım.

GOQ1Rx (960 x 540).jpg



2mwkHZ.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
(Kıvanç Bezgin'e cevaptır.)G 3258 islemci f/p bir islemcidir.Yani seni idare edicek islemcidir.Pahalı olmasın istiyorsan fx 6300 onerimdir.O islemciyi sistemi toplayip islemciye parasi kalmayip h97 gibi bir anakart alip kisiler genellikle kullanir.Yani kisacasi islemcinin o.c'sine guvenme .
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı