GTA 5'te helikopter ve uçak nasıl kullanılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cunasetos123

Hectopat
Katılım
26 Kasım 2014
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen gün kullanmayı denedim ama uçak kalktıktan sonra düşüyor burnunu yukarı veremiyorum. Helikopterde ise yükseliyorum fakat ileri gitmiyor W'ya basıyorum yükseliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uçak kullanımı basit, 5-4-6-8 tuşlar num lock tuşları ile ve "w" ile hız "s" ile yavaşlatarak rahatça kullanabilirsin. Ek olarak "g" tuşu ile de ayaklarını açıp kapatabilirsin. Fakat helikopter gerçekten zor, ben de püf noktasını bir türlü çözemedim. Çok garip bir kontrolü var, helikopter hakkında bilgisi olan bir arkadaşım helikopter için gamepad kullanıyorum; klavyede kullanılması cidden çok çok zor demişti.
 
Helikopterde manevra yapmak istediğin yöne Numpad ve WASD tuşlari ile uyumlu olasrak basman gerekir. Yani sağa döneceksen 4'e ve A'ya kontrollü olarak basmanız gerekir bence uçaktan daha kolay.
 
Ben Xbox360 dan oynadım daha kolaymış demek. Bir de oto-aim bilgisayarda var mı PC'de oynamadım
 
Flight School' u görmüşsünüzdür kesin. Oraya katılırsanız epey bir yardımı oluyor.
 
Ne vardı bunu bu kadar zor yapacak? Just Cause 2'deki gibi W.A.S.D tuşları ile bir kontrol yapsalardı, daha rahat kontrol edebilirdik.
 
Gerçekçilik katmak için sanırım o kadar zor yapmışlar. Hakikaten zor, ama Xbox 360 kontrolcü ile bir nebze daha kolay, diyebilirim.
 
Biraz zor, dediğin gibi. Adam hepsinden altın başarım' ı kapmış. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı