TEOG'a girmeden önce neler yapılmalı?

Dostum yeteri kadar calistiysan onceki gun dinlen ve erken yat. Unutabilecegin yerleri not tut. Basarisizliklarini değil de basarilarini hatirla ve kaygilanma. Aksamdan bir duş ve gusül al. Sonra babaanne duası ile bu iş tamamdır.
 
Sınavı her an düşünme mesela, bu seni daha çok strese sokar ben de gireceğim TEOG'a ama pek stres yapmıyorum ve sınavdan sonra alacağım bilgisayarı düşünüyorum :) ilk sınavdan 1 yanlış yaptığım için de biraz rahatım ayrıca sınavlardan yüksek alan herkes inek olmuyor ;) misal ben pek çalışmam ama stres yapmadığım için daha iyi notlar alıyorum.
 
Yukarıda bazı yiyecek örnekleri verilmiş sakinleştirmek için vs. hiçbirini uygulama. Normal bir gün geçirir gibi aynı saate kalk, aynı şeyleri ye bir değişiklik yapma. Veya değişiklik yapacaksan bu değişikliğe en azından 1 hafta önce başla.
 
Ben 9.sınıfım. Geçen sene ben de TEOG'a girdim. Zaten ilk bizler olduk. Sen yeteri kadar çalıştıysan son birkaç gün kala fazla sıkma kendini. 1-2 gözden geçirsen yeter. Ayrıca telaş yapmaya gerek yok. (y)
 
Konu tekrarı yap. Bu saatten sonra deneme ve test çözme. Normal bir sınavmış gibi giremezsin. Zaten normal bir sınav olmadığını ufacık çocuklar bile bilmekte. Heyecanlanacaksındır, unutacaksındır, belki sınav günü hiç uyuyamayacaksındır ama bir şekilde sınava girip atlatacaksın. Sonuçta bir sınav, soruları gördükçe çözesin gelecektir. Şimdiden girenlere başarılar.
 
Bende bu yil giriyorum . ilk girdigimde hic heyecanli degildim . Ama simdi biraz stres var . Korkuyorsan calismissin demektir zaten .
 
Sakın ama sakın hastalanma. Sağlığına dikkat et. Ben ilk sınava hasta girmiştim. [emoji17]
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı