TEOG'a girmeden önce neler yapılmalı?

normal yazılıya giriyormuş gibi hisset sadece biraz özen göster o kadar, kendine güven, yaparsın, zaten çalışmıssındır, soruları beynin kendiliğinden cevaplar.... Ha bide paragraf soruları olursa paragrafı hızlı oku bu sâyade beynin oraya odaklanır ve dikkatin dağılmaz daha iyi anlarsın.
 
Hocam ben hiç stres yapmadan çat diye girmiştim durum 315 :) Bazen ağlanacak halime gülüyorum neden dersen daha ben bile bilmiyorum :) Anlamadığım şey çalışkan insanların ( toplum içerisinde inek diye tabir edilen ) hem TEOG gibi hemde normal sınavlarda çok stres yapmaları :) Şahsen onlarda ki bilgi bende bende ki rahatlık onlarda olsa çok güzel olabilirdi :)
Ben 451 aldım ama emin ol panik ve aşırı stres 480 lik bir öğrenciyi bu seviyeye getirdi :D Gazamız mübarek olsun deyip sınava gireceğiz.

Edit (Türkçe 1 yanlış,Fen 0 yanlış, Din 0 yanlış,İnklap 0 yanlış,İngilizce 0 yanlış,Mat 8 yanlış

Yani biraz kork ama abartma :)
 
Dostum ben son güne kadar çalıştım. Dersanede bir sürü soru çözdüm zaten kolay soruyorlar. Şuan anadolu lisesindeyim. En büyük tavsiyem soruların mantıklarını anla. Hiç bir zaman geç değil son güne kadar çalış. Son gün erken yat okula zamanında git. En önemlisi soru çözmek. Sınav sorularında zorlanırsan kolaylarını yap zorları seri çözmeye çalış . Asla karamsarlaşma emin ol okuldaki hocalar daha zor sorar. Son Saniyeye kadar çöz kitapçığı işaretlerken dikkatli olda kaydırma sınavdan çıkınca arkaşlarınla sorulardan bahsetme. Moralini bozma. Her şey okul değil ama okul candır her gün cahillikten adım adım uzaklaşırısın. Kötü liseye düşsen bile nakil ile güzel liseye gidersin benim bir kaç arkadaşım gitti mesela.(noktalama yazım yanlışı olabilir mobildeyim)
 
Bence evden çıkmadan tuvalete bi git derim. Ne olur olmaz sınav esnasında tuvaletin gelirse işin zorlaşır. Ve sindirim sistemini bozma sınav var diye farklı deneyimlere girmeye gerek yok.
 
Sabah kalkınca genelde ne yiyorsan onu ye her gün ne yapıyorsan onu yap ve sınav dan önce tuvalete git sınav aralarında da git ve asla ama asla sınav aralarında sınavla ilgili bir şey konuşma ben yanlışım çıktı diye çok üzülmüştüm.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı