3000 TL'ye GTX 970 Tabanlı Sistem Toplama

Tolga Bey

Hectopat
Katılım
25 Nisan 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, forumda yeniyim. Facebook üzerinden soru sormak istedim, foruma yönlendirdi ve kayıt oldum. Gayet mütevazi bir ortam. Çok uzatmadan soruma geçeyim. 3.000 TL param var. Laptop mu almalıyım yoksa güzel bir Masaüstü'mü toplamalıyım ? Ufacık hatırlatma, oyun bilgisayarı toplamak istiyorum ve Render gücü sağlam olması gerek ya da ben biraz abarttım. Bütçeyi arttır derseniz fakat yeni oyunları oynamak ve 5-6 yıl bilgisayar almamak istiyorum. Önerilerinize açığım, teşekkür ederim.

Bu benim kendim topladığım, fiyatı bayağı uçuk bir makine :)

YBM562.png


Fikir verebilecek veya sistem toplayabilecek varmı ? 3.5 - 4 bin TL'ye kadar bütçem çıkabilir, Lakin 5-6 Yıl yada uzun vade yatırımı olan bir bilgisayar toplamak istiyorum Teşekkürler tekrardan.
 
Bence Amd r9 290x tabanlı bir sistem toparla daha yararlı olacaktır.
Aldığın kasanın içindeki güç kaynağı yeterli olacaktır bence, ekstra almanıza gerek yok.
Ve bence masaüstü topla, eğer ekran kartını işlemcini vb. şeyleri değiştirmek istersen istediğin zaman değiştirirsin. Bu laptoplar için mümkün değil.
 
Ahmetirmakcan Böyle birşey topladım bu arada Şuan topladığım kasada yani resimdeki topladığım sistemde Güç kaynağı varmı ? Ekstra almama gerek varmı yokmu ?

Şuan 4.570 TL lik kasa :
0q8aGZ.png
 
Şuanki topladığın kasada güç kaynağı yok, ilk kasanın boyutlarında ve görüntüde sıkıntı yoksa ilk kasayı tercih et.
Konu başlığı 3000TL'ye bilgisayar diyor sen 4000tl toplamışsın. yarın sana bir tavsiye sistemde bulunabilirim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı