HD 6350 sistem nasıldır?

snrefe

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2014
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ekran kartları hakkında pek bir bilgim yok bilgisayarımı 3 yıl önce aldım.. Oyun Oynamaya heves sardım bilgisayarımda. fakat hevesim kursağımda kalmasın die ekran kartımın yeterli olup olmadığı konusunda yardımcı olursanız sevinirim..

Adı: Atı Radeon HD 6350
Üretici: AMD
Yaklaşık Toplam Bellek: 3819 MB

Diğer PC özelliklerim ise:

İşlemci: Intel Core I3-2120 CPU 3.30 GHZ 3.30GHZ 6GB RAM
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O ekran kartı çok kötüdür. Eski hazır casper bilgisayarımda vardı. 4 Yıl boyunca kullandım o ekran kartını. Her oyunda kasar yeni nesil BF4, Farcry 4 özellikle GTA5'i oynayamazsın. En azından yeni ekran kartı alana kadar.
 
hiç sorma ya fıfa 2015 yukledım kasmaktan oynayamıyorum. batfıeld 3u en dusuk ayarda oynuyorum. pes 2015 ı yuklıcem bıde bakalım. o da olmazsa Çöpe atayım bu bilgisayarı. İnternete telefonlardan da gırıyoz artık.

ayrıca benımde hazır casper bilgisayarım. peki şimdi ben çok iyi özellikli bir ekran kartı alsam bu bilgisayarıma monte edebilirmiyim. sadece ekran kartımı değiştirmem yeterlimi yani
 
ayrıca benımde hazır casper bilgisayarım. peki şimdi ben çok iyi özellikli bir ekran kartı alsam bu bilgisayarıma monte edebilirmiyim. sadece ekran kartımı değiştirmem yeterlimi yani
Casper bilgisayarın varsa anakartını tahmin edebiliyorum. Kesin pegatron marka bir anakart vardır. Bence sen komple yeni sistem topla. Şimdi yeni ekran kartı aldın diyelim. PSU yetmeyecek, Kasaya ekran kartı sığmayabilir, İşlemci darboğazı olabilir.

PSU'yu bir şekilde hallettin diyelim işlemci darboğazı ne olacak? İşlemci değiştirmeye kalksan anakarta uymayacak. Yeni anakart aldın diyelim. Bu seferde ram'ler uymayacak. Kısacası onu değiştireyim bunu değiştireyim derken sana yeni bir sistem parasına denk gelecek.
 
En azından soldan ikinci rakamı "5" olan ekran kartını almayı tercih edin. Eğer mümkünse R7 serisi ekran kartı almanızı tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı