Lumia 630 Bilgisayara Nasıl Yedeklenir

mstnmntmzl

Hectopat
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
56
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Bir yakınım outlook hesabını unutmuş ve hesabı geri alamıyorum. Fazla şifre denemekten de oturum açma engellenmiş. Yeni bir hesap girebilmek için de telefonu sıfırlamam gerektiğini öğrendim. Şimdi telefonu sıfırlamadan önce içerisindeki resim, video, müzik vb. dosyaları bilgisayara sürükle/bırak yaparak kopyalamam yeterli mi? Telefonu sıfırlayınca rehber gider mi ? Giderse telefondaki numaraları nasıl sim karta aktarırım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
http://www.windowsphone.com/tr-tr/s...e-backup/07f078fb-cdbb-42e8-9027-25eddccbebf2 bu uygulamayı appx olarak indirip telefonun hafızasına atıp yerel uygulama olarak kurun ve daha sonra ayarlara girerek contacts & sms backup'u kullanarak hafıza kartına mesajları ve rehberi yedekleyin. Resimleri yedeklemek için sürükle bırak-kopyala yapıştır yeterli. Sıfırlarken hafıza kartını çıkartmayı unutma.
 
contacts+message backup | Windows Phone Uygulamaları+Oyunlar Mağazası (Türkiye) bu uygulamayı appx olarak indirip telefonun hafızasına atıp yerel uygulama olarak kurun ve daha sonra ayarlara girerek contacts & sms backup'u kullanarak hafıza kartına mesajları ve rehberi yedekleyin. Resimleri yedeklemek için sürükle bırak-kopyala yapıştır yeterli. Sıfırlarken hafıza kartını çıkartmayı unutma.


Appx olarak nasıl indirebilirim acaba?
 
İstediğin uygulamanın Windowsphone.com'daki adresine girip resimdeki gibi yapabilirsin.
Ekran Alıntısı.JPG
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı