GTA 5 "Bu hesap başka bir bilgisayarda açık" Sorunu

Pizza Seven

Hectopat
Katılım
25 Şubat 2014
Mesajlar
601
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar oyun hata veriyor açılırken. Yani menü geliyor seçim yaparken online mi seneryo mu orda bir sıkıntı olmuyor. Fakat bir oyun modunu seçtiğimizde kısa bir süre yüklendikten sonra GTA V çalışmayı durdurdu diyor mouseyi kasa kasa programı sonlandır butonuna götürüyorum. Sonra Social Club açılıyor ve İngilizce halini hatırlayamıyorum ama Türkçe hali "Bu hesap başka bir bilgisayarda açıktır" şifremi de değiştirdim fakat nafile, işe yaramıyor! Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar lütfen yardım edin!

@Recep Baltaş
 
Bu tamamen Rockstar'dan kaynaklı bir durum , kendileri de kabul ettiler zaten. Rockstar forumlarında hatanın çözümü ile ilgili detayı bulabilirsin. Kısaca özetlemek gerekirse Windows account ile giriş yaptıysan eğer son yamadan önce oyuna bu hata baş gösterebiliyormuş , düzeltmek için de yeni bir windows account açıyorsun Belgelerim altındaki GTA V klasörünü C:\ dizinine taşıyorsun , daha sonra yeni açtığın account'a giriş yapıyor ve tekrar eski account'a girip o klasörü C:\ dizininden eski dizinine getiriyorsun. Biraz karışık oldu farkındayım ama şuan bazı sitelere giriş yasağı olan bir yerden bağlandığım için link veremiyorum ama eğer bulamazsan 1-2 saat içinde bana söylersen sana yardımcı olabilirim.
 
Tamam adımlar şu yani.
Belgelerdeki GTA V klasöri C:/ dizinine taşınacak.
Sonra yeni hesap açacağız ve ondan girişi yapacağız.
Yeni bir GTA V klasörü oluşuyor.
Eski hesaptan C:/ dizinindeki ile yeni oluşan dosyaları değiştiriyorsun.
Ve sorun çözülüyor. Adımlarda hata var mı?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı