Bitdefender Total Security 2015 Oyunlarda FPS Düşürür mü?

RoadtoRiot

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2015
Mesajlar
12
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bitdefender Total Security 2015 oyunlarda FPS düşürür mü? Oyuna girmeden önce oyun modunu açıp giriyorum. Bitdefender oyun modunda oyunlarda kasmıyormuş diye duymuştum o yüzden onu indirdim. Önceden virüs programı yoktu. Eğer FPS'yi düşürüyorsa kaldırayım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun modunun amacı, oyun sırasında bir virüs veya tehdit bulunduğunda sizi uyarmadan işlemini yapmasıdır. Eğer sizi uyarırsa oyundan ani bir ALT+ TAB mantığında çıkış yapacaksınız. Bu sebepten dolayı oyun modu denen şey çıkartıldı. FPS konusunda size etkisi olmaz.
 
Oyun modu sadece BIS'de yok çoğu IS'de var. Oyun modunda olduğunuzda çoğu scan ve güncelleme işlemleri duraklatılır, zamanlanmış taramalar iptal olur vb. Yani oyunda iken oyundasındır. Masaüstüne girip sonra oyuna, sonra masaüstüne, internete giren için bir mod değildir o. Gamerlar için olan bir özelliktir. FPS'ye yararı ise bu özelliklerin oyun modunda çalışmamasından etkilidir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı