GTX 970 Sistem Toplama

GTX 970 bizlere full HD oyun devrinin son demlerinde fiyat/performans segmentinde muazzam performans veren ender kartlardan birisidir.
GTX 970'in olayı bu.

Nvidia Titan X bile Project CARS oyununda 4K çözünürlükte en fazla 41 fps verebiliyorsa, 4 K oyun devrine adım atmadık demektir.
4K oyun devrine tam optimizasyonun gerçekleşmesi en az iki seneyi bulur.
Burada 4-Way SLI gibi aşırı gereksiz şeyler devreye giriyor. :)
 
780 3G tercih et bence. En azından CW ve Bellek sorunları yok.
İlk olarak önerdiğiniz kart 3 GB. Yani mantık hatası var. Hem bellek sorununu eleştiriyorsunuz hem de bellek sorununa rağmen ondan daha düşük belleği olan ekran kartı öneriyorsunuz. Onu da geçtim önerdiğiniz kart GTX 970'ten daha az performans veriyor, mimarisi daha eski, daha çok ısınıyor ve daha çok güç tüketiyor. Neye dayanarak bunu önerdiniz söyleyebilir misiniz? Son olarak her kartta coil whine olabilir.
 
Arkadaşlar 970 güncellemeyle düzeldi diyorlar kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi ben de alacam beklesem mi yoksa alsam mı kararsız kaldım
 
GTX 970 kullanan birisi olarak öneriyorum daha bir oyunda Ultra'dan aşağı düşmedim optimizasyon sorunlusu AC: Unity'yi bile en yüksek ayarda 35+ FPS alarak akıcı şekilde bitirdim. Kart hem Maxwell mimari hem de çok az güç tüketiyor ve sessiz çalışıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı