3500 ₺ Bütçeye toplama bilgisayar

Bu sistemi tavsiye edebilirim. Eksikleri olabilir arkadaşlar tamamlayabilirler.

İşlemci olarak: INTEL Core i5-4690, 3.50 GHz, LGA1150, İşlemci


Ekran Görüntüsü (193).png
 
Ben yardım ediyim,monitöre hiçbir şekilde karışmak istemiyorum, bilgisayar toplam 3000 TL tutacak, monitörü siz seçersiniz.

Kasa : Zalman Z3 Plus
Güç Kaynağı : Zalman 600W
Ram : Kingston 2x4 Savage ddr3 ram
Anakart : Msi B85m Gaming Anakart
İşlemci : İntel i5 4460
HDD : Seagate Baraccuda 1 Tb
SSD (Almak isterseniz) : Kingston 120 gb lik bir ssd alabilirsiniz.
Ekran kartı : Nvidia GTX 770 veya Gtx 970(1200 TL versiyon) alabilirsin.Fakat benim tercihim Asus Amd R9 290X O.C.'den yana olacaktır.

Soğutucu zaten gerekmiyecektir çünkü kasanız 4 fan ile geliyor.
 
intel.png

Al geç gitsin monitöre de BENQ sarı monitörü almanı öneririm. Ssd eksik ama ileride tamamlarsın olmazsa olmaz değil dostum. İyi günler..
 
Kimse kusura bakmasın ama her önüne gelen tavsiye sistemde bulunmasın.Bazen öyle sistemler yazılıyor ki adama yararından çok zararı dokunabilir.Adam bu tarz bir sisteme parasını verse yazık olur. Oc olmayan işlemci koyup işlemci soğutucu yazan olmuş.Ayrıca gtx 970 olan sisteme 500w minimum konulmalı ki o da 80 plus olmalı.İçinde 80 plus olmayan güç kaynaklı kasa yazan olmuş, bu şu anda olmasa bile kısa süre sonra sorun yaratır.Hayır adam bunu bilmeyip alsa yazık parası gidecek.Bence kardeşim sen diğer açılan konulara da bak.Zaten senin istediğin gibi sistem isteyen bir sürü kişi oldu.Hem kafana biraz daha yatar hem de bazı şeyler şekillenmeye başlar.Yani sadece bu konuya bağlı kalıp alma benim sana tavsiyem. @Can55
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı