250 TL'ye FPS Oyunları İçin Mouse Önerisi

ibrahim BALCI

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2015
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar;
Arkadaşlar FPS oyunları için mouse önerisinde bulabilir misiniz? 250 TL'yi geçmesini istemiyorum. Elimde 48 TL vererek daha önceden almış olduğum;

http://www.vatanbilgisa...ng-mouse-mouse-pad.html mousun daha sonra gaming kısmının sadece yazıda olduğunu anladım. :) İlk zamanlar yeterli geliyordu ama daha sonra tepki süresi çok uzun gelmeye başladı ve tuşlara basınca bazen işlemediğini fark ettim. Ayrıca mouse elime oturmuyor. Çok büyük ve ağır geliyor. Razer modelleri kafama çok yatıyor ve hoşuma gidiyor. Fakat aynı fiyat segmentinde birçok ürünü var. Tecrübesi ve önerisi olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum. Önceliklerim elime oturması, tuşların tepki verme süresinin iyi olması ve hafif olması :) (Temiz ve garantisi devam eden ikinci ele de açığım tutuş şekli olarak fingertip şeklinde bir tutuşa sahibim. Bu arada sağ el kullanıyorum.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MousePad hala iş görüyor mu? Neutral'ın tavsiye ettiği mouselar iki markanın sağlam ürünleri, videolarına bakıp kavrayışına uygun olanı seçebilirsin. Steelseries Sensei(biraz ufak gelebilir ama fingertip grip için kullanışlı olabilir.) modeli ve yanında bir mousepad almak da bir seçenek olabilir, Amazonda uygun paketler bulabileceğini düşünüyorum.
 
Everest'in icinden cikan mousepad guzel. Goliathus control'e benziyor biraz. Deathadder chroma fps icin en iyi seceneklerden biri. Dusuk butcede g300s de cok tatmin edici.
 
Kesinlikle logitek alma.5 adet fare aldım 5şide beş kuruş etmez.G100s aldım,6 ayda tuşu bozuldu.Daha sonra G300s aldım dpi yüksek fakat G100s ondan 2 kat daha seriydi.G300s gerçekten çok kötü raporlama hızı ve megapikseli düşük.Logitek alma ne alırsan al.1 ride 100 de 1000de para etmez.
 
A4 tek bile daha kaliteli 4 yıl kullandım bişey olmadı.Logitek G100s i Garantiye göndericektim teknosadan adam bintane şey istedi.Yok garanti kağıdını getir, yok teknosa fişi lazım yok teknosada böyle bir ürün almadın.Adama dedim bu fareyi kırarım yinede garantiye vermem çok yardımcı oldu teknosa sağolsun.

Alma

INCA IMG-307 GAMING MOUSE+ GAMING MOUSEPAD HEDİYELİ - Vatan Bilgisayar
Bu fare veya A4 tek al.lazer al logitek hep optik.
 
İnsanlar şöyle düşünüyor ha microsoft kalitelidir Logitek kalitelidir razer kalitelidir alakası yok.Çin malı fareler bile Logitekten daha uzun dayanıyor.
Bir ara kablosuz fare alayım dedim yine Logitek başrollerde.59tl verdim 6 ay pil gidiyor çok dogru fakat leptobun faresi ondan daha hızlıydı resmen ölüm ve ızdırap yaşadım.Sonra a4 tek fare aldım 30 tlye kablosuz 1000dpi sıfır lag wifi fare fakat şarjı 7 gün den az gidiyordu 3000mha pil vardı içinde.sürekli şarj ediyordum onu bıraktım Logitek G100s aldım tuşu bozuldu 6 ayda hızından çok memnundum.Sonra G300s aldım.Keşke almasaydım hızı çok kötü.sağa sola çok ağır gidiyor.bide orta tuşlar berbat yerde mutlaka basıyorsun kurtuluş yok ortada sağ tuşun yanında makro mu olur beyin bedava.4 ayarı var 4 dpi ayarıda beşkuruş beşkuruş etmez.1.dpi ayarını neden yapıldı anlamadım çok çok agır ilk fare hızı kadar.2.dpi normal dandik 10tl lik fareler gibi.3.dpi degeri normal ama yine ağır 4.dpi degeri berbat sanki fare boşlukta gibi basıyorsun atlıyor senin istegin dışıymış gibi hissettiriyor.ömrümde kullandığım en berbat fare g300s.Bide Logitek in 49tl lik fare altlığını aldım.Parasını boşa harcamak isteyen Logitek alsın.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı