ZenFone 2'nin Türkiye Lansman Tarihi Belli Oldu

Espeyato

Hectopat
Katılım
8 Eylül 2014
Mesajlar
330
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, sabırsızlıkla beklediğimiz Zenfone 2'nin Türkiye lansman tarihi sonunda belli oldu: 16 Haziran. Ancak henüz fiyatı hakkında bir bilgi yok. Peki sizce Türkiye fiyatı nasıl olur?
 
Son düzenleme:
S6, G4 gibi telefonlarla yakın tarihte piyasaya giremediği için bence çok şey kaybetti. Zenfone 4, 5 ve 6'nın da 2 aydır güncelleme ertelediğini hesaba katarsak duyurulduğu gün kadar heyecan uyandırmıyor kimsede. Tabii ki ASUS'a da çok tepki göstermemek gerekiyor. Telefon piyasasına tam olarak yeni girdi sayılırlar. Bu sebeple alt yapısı diğer dev markalara nazaran daha küçük olabilir. Umarım ilerleyen yıllarda adından daha çok söz ettirir. Piyasaya bir önemli markanın daha girmesi en çok biz tüketicileri memnun eder.
 
Yurt dışı fiyatları belliydi haberi çıkmıştı.
- 5,5 inç Full HD ekran, 4 GB RAM ve 32 GB hafıza - 285$
- 5,5 inç Full HD ekran, 2 GB RAM ve 32 GB hafıza - 221$
- 5,5 inç HD ekran, 2 GB RAM ve 16 GB hafıza - 190$
- 5 inç HD ekran, 2 GB RAM, 16 GB hafıza - 158$
Böyle bir bilgi yer almıştı haberde. Doğru olmasını umuyorum ciddi anlamda çığır açar telefon piyasasında. Özellikleri falan baya iyi.
 
ZenFone 2 geç çıktı Türkiyedeki çoğu tüketiciyi üzdü veya işi acele olanları başka telefonlara yönlendirmek zorunda kaldı bu durum. Ancak Türkiye fiyatı ideal bir rakamda olursa tekrardan tüketicinin gönlünü kazanabilir diye düşünüyorum.
 
Yabancı ülkeler çatır çutur kullanırken bizim ülkemizde halen daha tanıtılmasını bekliyoruz...
 
Yabancı ülkeler çatır çutur kullanırken bizim ülkemizde halen daha tanıtılmasını bekliyoruz...

Acaba sorun Asus' ta mı yoksa Türkiye' de mi ? Bence ülkemiz ile alakalı arabalar da bile yerli pazardakiler de bant farkı varken telefonlar için fazla söylenmemek gerekiyor bence sorun bizde sanırım. Firmalar bile değer vermiyor bize, yazık bizlere yav.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı