Battlefield 4 Origin Game time orjinale çevirmek

Rocco

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2015
Mesajlar
95
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Origin kullanan herkes bilir ki game time diye bir bölüm var. Bu bölümden BF4 indirdim ve online girişte bir kod sordu. Bende G2A'dan China Rising DLC paketli olanı satın alsam kalıcı olarak orjinal hale gelir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun zaten orjinal şuan. Ama oynama süren kısıtlı. Game Time olduğu için 7 gün süren var. Oyunu satın al. China Rising Dlc dediğin Limited Edition mu?
 
Olmadı. Paketi satın alıp kayıt ettim. Yüklemeyide tamamladı ama sonuç yok. Yine aynı key istiyor. Bunu nasıl orjinal hale getirip kalıcı olarak online bir şekilde oynayabilirim. Link verirmisiniz.
 

Dosya Ekleri

  • ASD.jpg
    ASD.jpg
    191 KB · Görüntüleme: 598
Keyini gir ama sol üste bi yer var tıkla orda keyle ilgili bişiy var oraya yapıştır oluyo. Ben ole yapmıştım. PC de olsam anlatirdimda gene bi bak.
 
Aynen onu yaptım. Redeem Product Code bölümünden aldığım keyi girdim ve yükledim. Yinede fotoraftaki gibi key istiyor. Boş yere 65tl bir DLC ye gitti ona yanıyorum.
 
Aynen onu yaptım. Redeem Product Code bölümünden aldığım keyi girdim ve yükledim. Yinede fotoraftaki gibi key istiyor. Boş yere 65tl bir DLC ye gitti ona yanıyorum.
China rising mi aldın yoksa BF4 limited edition mı aldın? Limited edition China Rising'i de kapsıyor. Ana oyuna sahip değilsen China Rising'i boşa almışsın.
 
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Premium key aldım hallettim.
 
Son düzenleme:
Selam arkadaşlar Orıgınden BF4 indirdim. Ekran kartım Nvidia 9600 GT 1 GB 256 Bit GDDR3 Directx 10 bu ekran kartım ile ilk başlarda ultra ayarlarda oynadım çok kasmaya başladı. Daha sonra High ve Medium' a aldım yine az kasmaya başladı. Şuanda Low' da oynuyorum yine az kasıyor. Çözünürluk 1440 x 900 da oynuyorum. Arkadaşlar cozunurlugu kaç düşürürsem fazla kasmadan oynarım. ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı