2000 TL'ye Dizüstü Sistem Önerileri

melih_11

Kilopat
Katılım
12 Temmuz 2014
Mesajlar
1.010
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar dolar yükselmeden ve indirimdeyken Asus X55JK almayı düşünüyordum. Alamadım. Şimdi fiyat olarak hem düşük hem de oyunları medium kalitede açabilecek bir laptop arıyorum. Olmazsa olmaz dediğim özellikler 8 GB ram, i5 ya da i7 işlemci bulunması, işlemci base hızının 2 GHZ'den az olmaması, ekran kartının kesinlikle Nvidia olması ve en düşük 840M olması. Bu kriterlere uygun laptop gösterirseniz mutlu olurum.
EK: İçinde Windows 8 bulunması da önemli benim için.
 
Son düzenleme:
Neden alamadınız?
Küçük bir mali durum olmuştu. Yaza doğru alıyorum ama inşallah.

Victor Gamer G451 Serisi 15.6"
Victor Gamer G601 Serisi 17.3 "

Kendiniz özelleştirip satın alabilirsiniz. Ram, sabit disk, işlemciyi siz seçip satın alabilirsiniz.
Kendi hesaplayıp karar verdiğim limitin çok üstüne çıkıyor. Yoksa indirime girmiş Monster vardı. 860M idi fakat yanlış hatılamıyorsam 2400 TL civarındaydı.
 
Aklım kaldı ama hem Windows yok hem de pahalı geliyor. Yine de aklımda kalacak. Taşımaya müsait bir laptop mudur?(Koşuşturma değil,yanımda taşıyabilmem için) Eğer öyleyse şans vereceğim. Diğer türlü hayal olarak kalacaktır.

MXM slotu bulunuyor mu, bilginiz var mı ?
 
Bilgisayarı alınca yanında 8GB HyperX İmpact almayı düşünüyorum. 12GBlık versiyon benim takacağımdan daha pahalı geliyor. EksenBilgisayar'ın Mecidiyeköy şubesinden alacağım büyük ihtimal.

Karne indirimleri falan gelirse eğer 860M bulunan laptoplar 2200 seviyesine gelir mi ? Bu konuda bir bilgisi olan var mı ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı