Yürüyenler (Kısa Zombi Filmi)

arda3aykan

Hectopat
Katılım
19 Haziran 2015
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlarımla kafamızdaki bir projeyi hayata geçirdik. İyi ya da kötü eleştirilerinizi bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Güzel olmus lakin film gibi degildi sanki hatta klip gibi bile degildi.
Bir dizi fragmanindan bile daha kisaydi.

Ama genel görüsüm güzel. Amatör olarak ancak böylesi cekilir.
Emeginize saglik...
 
Genel olarak iyi. Ama çok kısa idi. Başlangıç için olabilir. Ekibi biraz kalabalık yapabilir isen daha iyi olur. Ekip daha kalabalık konusu olan ve biraz daha aksiyon olur ise çok daha iyi olur. Başarılar dilerim.
 
Gençler iyisiniz kurgu da gayet başarılı, müzikleri iyi seçmişsiniz. Devamlılık ve ters ışık gibi konulara daha fazla özen göstermenizi öneririm. Bir de lütfen biraz baş boşluğu. Kafası kesik gövdeler fazlacaydı :)
 
Güzel çalışma olmuş. Biraz daha özverili oynanılsa mesela zombiler daha hırçın olabilirdi ve insanlar panik halinde olabilirdi. İşte zombi atlayacak üstüne seni yiyeceği sırada arkadaşın yardım edecek üstün başın kan olacak vs. vs.
 
Bence de guzel ve basarili ama benim gozume carpan kamera acilari ve kameranin bir cok yerde titremesi sahsi olarak 300 tl steadycam ile hem stabil hemde akici goruntuler elde edebilirsiz zaman konusunda ise video anlanadan bitti gibi oldu ama bi ise baslamak yarisidir basarilar dilerim
 
İyi ya da kötü tüm eleştirileriniz için çok teşekkürler. Sizin eleştirilerinizden daha önemli bir şey yok çünkü biz kendi yaptığımız hataları fark edemiyoruz. Bir sonraki videomuzda dediğiniz her şeyi dikkate alacağız :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı