TTNET Adil Kullanım Kotam Sıfırlandığı Halde Hız Yenilenmedi

owen_1

Hectopat
Katılım
30 Temmuz 2014
Mesajlar
531
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütün gece hızımın yenilenmesini bekledikten sonra sabah TTNET'i aradım. Bir "arıza tespit" ya da ona benzer bir şeylerin kaydını oluşturdum. Eve gelip internet hızımı kontrol etmeye başladılar. Baya süre uğraştılar orada bir sıkıntım yok. Benim internet hatlarımın sadece ikisinin çalıştığını, onların da yıprandığını ve yedek hatların kesilmiş olduğunu söylediler.
Sıkıntım şurada: Eğer hatlarım bu kadar yıpranmışsa ben ve bana ancak 8-9 MBPS hız alabilirsin dedikleri halde 12-13 MBPS alıyorsam, her AKK dolduğunda saniyesi saniyesine hızımı düşürebiliyorlarsa, şuan neden yükseltemiyorlar?
Zaten ben her ay başında hızım yenilenmedi diye arıyorum. Hızımı normal hatlarına çekiyorlar. Ne fark varda şuan yapamadılar?

Acaba hızımı yükseltmemek için böyle bir numara mı yaptılar, yoksa cidden kablolarımı yenilememe veya yedek kabloları bağlatmaya gerek var mı?

Ben her türlü kabloları yenileteceğim ama bu işlemi yaptırdıktan sonra yine hız yükselmez ise?

Bu konuda bilgin arkadaşlardan veya görüşünü söylemek isteyen arkadaşlardan yardım bekliyorum. Teşekkürler.

Özet geç diyenlere: Hızım yükselmiyor.
 
Büyük ihtimalle zaten yapmışsındır ama yinede söyleyeyim modemi kapatıp açtınız mı ? Normal şartlarda yeni ay geldiğinde modemi yeniden başlatırsanız hız yenilenir.
 
Arkadaşlar modemi resetlemek ne kelime, suyunu çıkardım. Her türlü şeyi denedim. Yok olmuyor. Şuanda kotamın 50 GB gibi bir miktarını 3MBPS internetle kullandım. Eğer 2 gün içerisinde düzelmezse "şikayet var" gibi sitelere yazacağım.
İkinci denemek istediğim yöntem: 200GB kotayı aşınca 1MBPS internet hızına düşürüyorlar. Bende aşacağım 200'ü. Düşürebiliyorlarsa düşürsünler.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı