CHAMP/SPEC-02 kasa alınmalı mıdır?

Silencio 650 püre sade şık seni yarı yolda bırakmaz ve CM kalitesiyle birlikte güzel bir kasa . Bence bir gaming pcdeki asaleti pek yansıtamıyor çok sade . Tabi ki kasayı siz kullanacaksınız seçim sizin .
 
Sadeliği severim, fakat bende Spec-02 alacakken son anda Silecio 650 Pure'a yöneldim. Bazı arkadaşlar Spec-02'nin dar olduğundan şikayet etmişler ve sesi minimum'a indirmesi, kapaklı olması, toz tutmaması kararımı değiştirdi.

Arkadaşlar bazıları Silencio 650 Pure'un kapağını çıkartmamız gerektiğini, yoksa hava akışının sağlanmadığı söylüyorlar. Bunun hakkında bilginiz var mı?
 
Sade ve güzel bir kasa dediğim gibi sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Kasalarda hava akışının tam sağlana bilmesi için kapak her zaman kapalı olmalıdır diye biliyorum . Bırakalım da egzoz fan işini yapsın :D .
 
Tabi ki derken? Technopat'ın Haziran ayı tavsiyelerinde SPEC-02, bu ay ki tavsiyelerinde ise Silencio 650 Pure önerilmiş. Bende araştırma yaptım ve ''tabi ki'' kadar açık fark olduğunu sanmıyorum. Neden böyle dediniz?

Silencio 650 Pure almayı düşünüyorum, onun hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?
"Tabi Ki" derken ben güzelliğine göre karar verdim. Arada "tabi ki'lik" bir fark var :D. Evet fan takabilirsin Spec-02'ye.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı