GreenManGaming GTA 5 İçin Ne Kadar Para Yüklenmeli ?

Xurmirac

Kilopat
Katılım
20 Ocak 2015
Mesajlar
1.714
Çözümler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600X | RTX 3060Ti
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar GTA 5'i GreenManGaming'den indirim kodu ile 102 liraya alacaktım, şu an 38.45 dolar. Yani Türk Lirasına vurduğunuzda 103.44002 Türk Lirası yapıyor. Bu oyun için ininal karta 105TL yüklesesem yeterli olur mu ? Yoksa 110TL yüklemek zorunda mıyım ?

Ekstradan ben daha önce korsan olarak GTA5'i indirdim, kurulum ".iso" dosyası elimde var. Ben GTA 5'i oradan kursam hiçbir müdahele yapmadan, Rockstar'ın indirme programına o kurduğum yolu göstersem Rockstar o dosyaları tanır mı ? Yani hiç baştan indirmeme gerek kalmadan kurulum tamamlanır mı ?
 
110 TL yükle her ihtimale karşı.
O para geri çekilemiyor ya ondan sıkıntı 5 lira 5 liradır :) Bakalım belki 105 lira yükler, olmazsa gider 5 lira daha yüklerim PTTMatik'ten yüklediğim için 5 lira alıyordu sanırım. Peki ikinci sorum için ne diyorsunuz ?

@MF hocam oyunun kurulum dosyaları mevcut, oyunu baştan indirmeme gerek var mı yoksa oyunun kurulu olduğu yer ile Rockstar'ın oyunu indireceği yeri aynı dizin seçersem indirmeme gerek kalmaz mı ?

Güncel arkadaşlar. Oyunu baştan indirmeme gerek var mı yoksa Rockstar'ın indirme programı ile oyunun kurulu olduğu yeri göstersem indirme işlemi hemen sonuçlanır mı ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı