LG G4 Kılıf Seçimi

alpayguzbey

Hectopat
Katılım
27 Nisan 2015
Mesajlar
341
Çözümler
1
Yer
Afyonkarahisar
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
LG G4'üm için orijinal kılıf arıyorum ama orijinalini bulamadım. Afyon'dayım ve LG Premium Shop varmış Afyon'da. Gün içerisinde gidip bir soruşturacağım. Ama olacağını sanmıyorum. Eğer internette oirjinali varsa alabilirim. Birde Hepsiburada, Gittigidiyor gibi güvenilir sitelerin dışında sitelerde varsa kapıda ödeme seçeneği daha iyi, daha güvenli.

Bu arada istediğim kılıfı anlatayım biraz. QuickCircle kapaklı, mümkünse arka kapak çıkartılıp G4'ün orijinal deri kapağı gibi bir kapaklı kılıf istiyorum. Eğer cihaz yeni piyasaya çıktığı için aksesuarları satışa çıkmadıysa geçici olarak şeffaf kılıf alıp bir süre öyle kullanmayı düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi site mesela?

Birkaç siteye baktım fakat orjinal kılıf bulamadım. Eğer hangi sitede oluğunu biliyorsanız linkini paylaşırmısınız?
 
Sitesine baktım ama G4 ün dış görünüşünü bozmasın istiyorum. Onun için şeffaf olana baktım o da 79 Tl imiş. Fiyat önemli değil cihazı korusun ama o fiyata değermi onu bilemem. Yarın birkaç telefoncuya gidip o kılıfı ararım. Kılıfın kalitesini bi elimle dokunup anlamam lazım. Eğer sağlamsa alırım zaten ya internetten ya bir dükkandan.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı