R7 200 Series performans düşüklüğü

kaptQ

Kilopat
Katılım
16 Mayıs 2014
Mesajlar
81
Yer
Istanbul, Turkey
Bilgisayarımın içini açıp saç kurutma makinesiyle temizliyordum ve yanık kokusu geldi. Hemen bıraktım, sonra bilgisayarı taktım fişe açtım oyun oynayacağım LoL'de ultrada 120 alırken şimdi minumumda 25 alıyorum. Yandı falan diyeceğim ama yansa 25 fps bile alamam. Hasar falan mı gördü acaba ne yapmalıyım?

CS:GO oynarken de ultrada 60 alırken şimdi minumumda 45 alıyorum.
 
Yok eskiden ekran kartım yokken işlemciden alıyordu 15 fps falan alıyordum şimdi grafiği kullanıyor eminim çünkü ara sıra fps 60 a çıkıyor grafiği işlemciden aldığı zaman csgoda 7 fps alıyordum şimdi 60 alıyorum. Ekran kartından aldığına eminim ama çok büyük bir performans düşüklüğü var

İşlemcim Dual Core E5700 3.0 ghz
 
Herşeye baktım hepsi sorunsuz çalışıyor. Programla falan ekran kartının durumuna bakamaz mıyım? Muhtemelen hasar gördü ama hala çalışır durumda sadece dediğim gibi ultra yerine minimumda oynuyorum. Yanık kokusu saç kurutma makinesinden gelse diyeceğim öyle olsa niye fps ultrada 60 lardan minumumda 45 lere düşsün

Yok mu şu sorunu çözebilecek birisi
 
Win7 kullanıyorum o yüzden olabilir mi?

Yaptım, sonuç;

NqM9BP.png


Var mı sorunu çözecek?

Sorun devam ediyor... Ultrada 120 alırken artık minumumda 25-30 alıyorum. Windows 7 oldugundan olabilir mi?
 
Dostum bu sorun olmadan önce de bilgisayarında windows 7 kuruluysa eğer işletim sisteminden kaynaklandığını zannetmem. Zaten normal şartlarda da işletim sistemi FPS'i o kadar etkilemez ki.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı