GTX 970 Sistem Toplama

Y.Orcun

Hectopat
Katılım
22 Mayıs 2015
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar umarım keyifleriniz yerindedir. Tahmin edeceğiniz gibi sistem toplamak istiyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Bence tüm parçaları biliyorsunuz sitede genellikle konuşulan parçalar ama belki başka bir önerisi olan vardır diye başlık açmak istedim.

Sistemi twitchte yayın yapmak oyun videoları çekmek için kullanıcam. elimdeki parayla en iyisini alıp uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.

  • İşlemci: i5 4690k 3.5ghz
  • Anakart: msı z97 gaming5
  • RAM: gskill 8gb (2x4) ddr3 1600mghz cl9
  • Ekran kartı: msı ya da asus gtx970 4gb. (yorumunuza ihtiyacım var sonu gelmeyen bir msı mı asus mu mevzusu hakim şu an fakat tercihim asustan yana olacak gibi.)
  • Kasa: cooler master silencio 650 pure (çok övdüler bunu fiyatıda mantıklı geldi şekli şemalide güzel sade olmasından dolayı hoşumada gitti. öneri yapabilecek varsa bekliyorum.)
  • Güç kaynağı : cooler master rs-600 g 80+ 600w
  • HDD: wd 3.5'' 1tb

Şu an için param ancak bunlara yetebiliyor ilk başta o.c yapmayı düşünmüyorum çünkü işlemci soğutucusuna güvenmiyorum. İleride cooler master hyper 212 evo ve SSD 120gb almayı düşünüyorum.

Sizin düşünceleriniz neler ? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna bir bak derim kendim için hazırladığım bir sistem.
bilgisayar.png


Ekran kartını bu model alırsan yararına olur arka plaka var kartta.
 
@Uğur Kart neden toshiba harddisk tercih ettiniz acaba? Ayriyetten gtx 970 ekran kartlarında 100me sürümü pek tercih edilmez 4g daha iyi bir seçim olacaktır.
Hard disk sallama bir seçim onu dikkate alma seagate sadece mağaza da varmış site üzerinden sepete ekleyemiyorum o bakımdan. Kartta performansları arasında fark yok rengi hoşuma gitti ve arka plakası olduğundan seçtim bu kartı. Tek fark sessiz modda minimum frekansları arasında 50 fark var.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı