360 Total Security vs ESET?

ESET gerçekten çöp. 360 hakkında fazla bilgim yok ancak yaptığım gözlemlere göre başarılı olduğunu duydum. Ücretsiz kullanacaksanız Comodo Internet Security Premium sizi üzmez. Ücretli istiyorsanız Kaspersky Internet Security bu alanda çok başarılı.
 
İkisi arasından kesinlikle 360 Total Security. Bitdefender, Avira ve kendi virüs motorlarıyla güvenlik üst seviyede tutulmaya çalışılmış.
 
Ben onu seçerdim bunu seçerdim demeyeyim kararsız kalmaman için.

Aşağıda Win 8.1 için:Test antivirus software for Windows 8 - February 2015 | AV-TEST

Win 7 için :Test antivirus software for Windows 7 - December 2014 | AV-TEST

Win Vista için:Test antivirus software for Windows Vista - December 2010 | AV-TEST

win xp için:Test antivirus software for Windows XP - June 2014 | AV-TEST

Yukarıda Av Test in ev kullanımı için test sonuçları var. Bunlara bakarak bir sonuca varabilirsin. Ama uyarayım bir tek test markasına güvenmemek lazım
Başka testlerde var Av Comparatives Gibi onlarada bakmanda fayda var.

Ayrıca belirtmek isterim ki testlerde eset smart security var eset in başka sürümleri değil.
 
Son düzenleme:
360'ı Eset'le kıyaslamak doğru olmaz. Biri ücretsiz diğeri ücretli yazılım. Korsan kullanmayıp yasal lisanslı kullanacaksanız tabiki Eset. Olaya sadece veritabanı açısından bakmamak gerek. Eset gerek firewall gerekse potansiyel tehlikeli uygulamalara karşı koruması daha iyidir.

Ücretsiz yazılım kullanacaksanız da en uygunlarından birisi ise 360 TS'dir.
 
360 Total security bitdefender tarama motorunu kullanıyor diye billiyorum ve hafif bir antivirus olduğundan sistemi yormaz 360 total security tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı