G3 Beat Stok ROM kurmak ve almak

Berkay Uysak

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2015
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, öncelikle sorunumdan bahsedeceğim. Sonra telefon hakkında yorum yaparım. Şimdi ben telefonu rootladım. Bir gün güzel güzel kullandıktan sonra, şarjım bitti ve kapandı. Şimdide açılmıyor LG logosunda kalıyor. Bir yardım edin kardeşinize .Bir sitede stok romu buldum. Bilmek ve ihtiyacı olanlara her LG modelinin stok romu var. Siteyi en altta vereceğim. Birde hangisi hangi android sürümü onun bilgisini verirseniz sevinirim. Birde sadece bir tanesini kursam olur değilmi? Şimdiden teşekkürler herkese. Birde anlatırsanız nasıl yapacağımı sevinirim .İyi forumlar.
Son olarak telefondan bahsedeyim. Oyunlarda falan kasma yok Modern Combat 5 akıcı bir şekilde oynadım. Dead Triger'da öyle. Arayüzde gram kasma yok. Ama uygulamadan çıkarken birkaç saniye bekliyor. Ama pek sorun teşkil etmiyor. Ram gayet yeterli. Sık sık oyun oynayan biri olarak, ramin yetmediği bir durum olmadı. Telefon alınabilir. Şarj meselesi ise Android 4.4 sürümünde 2 gün gidiyordu. Şimdi ise bir günü çıkarıyor bilginiz olsun. Şarj süresi ise kendi şarj aleti ile yaklaşık 2 saati biraz geçiyor. İyi forumlar.
Site;
Lg Phone Firmware List
Romların listesi;

TURKEY
124 TUR/TURKEYV10cLGD723TR925.62 MiB514
online.png
125 TUR/TURKEYV10cLGD723TR925.62 MiB102
online.png
126 TUR/TURKEYV20aLGD723TR1.03 GiB432
online.png
[TBODY] [/TBODY]
 
G3 Beat kaliteli telefondur, kolay kolay kasma olmaz.

Peki recovery kurdun mu? Yedeğin var mıydı? Aniden şarj bitince kapanması sorun olabiliyor. Orjinal ROM'da mı rootladın yeni ROM mu kurdun ayrıca?
Kullandığın ROM'un /system bölümüne yenisiyle format atabilirsen yapabilirsin sanırım. ADB ile veya stok recovery ile yapılır bu.

Düzeltme: LG'nin recovery sistemini bilmiyorum, stok recovery'ye girilip girilmediğini bile bilmiyorum. İlk adım TWRP kurmayla başla işleme bence.
 
Recovery kurmadım. Yedeğimde yoktu. Orjinal ROM ile rootladım. Nasıl yapabileceğimi anlatırsan sevinirim. Cevap için teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı