Windows 10'a Geçebilen Var mı ?

Bende rezerve ile update yaptım ancak 128 gb SSD de 70 gb lık boş alanım vardı şimdi 48 gb boş alan var ve windows 10 kurulum dosyaları hala duruyor. C bölümü dağınık birkaç dosya falan geldi. Update güncelleyince hiçbirşey silinmiyor aksine menü dizilişi masaüstü ikonları masaüstü resmi vs herşey eskisi gibi geliyor. Başarlı bir güncelleme oldu ancak şimdi sıfırdan kurulum yapmayı düşünüyorum pek içime sinmedi böyle çünkü. Birde Korsan windows kullanıyordum rezerve onaylandı update yaptım windows 10 etkinleştirildi. Şimdi orjinal windows mu kullanıyorum yoksa önceki sürümdeki etkinleştirme programı windows 10 dada etkili mi?
 
Teşekkürler @Akif sonucu sabırsızlıkla bekliyorum ona göre akşam indirip flash belleğe aktarıcam kurulum dosyasını. İşte olduğum için hiç bir şey yapamıyorum bir an önce akşam olmasını bekliyorum sabrım kalmadı artık :D
 
Birde Korsan windows kullanıyordum rezerve onaylandı update yaptım windows 10 etkinleştirildi. Şimdi orjinal windows mu kullanıyorum yoksa önceki sürümdeki etkinleştirme programı windows 10 dada etkili mi?

@Akif Windows 10 korsan olarak çalışıyor mu ? Herhangi bir serial istiyor mu ?

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ama araştırdığıma göre crackli olan windowslarda orjinal w10 olmuyormuş. Bir yerde okumuştum bulamıyorum şuan.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı