Windows 10 Açılış şifresi nasıl kaldırılır ?

beyazıt

Kilopat
Katılım
7 Ekim 2014
Mesajlar
34
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar Technopat sakinleri. Windows 10 kurdum fakat başlangıçta sorulan parolayı kaldıramadım netplwiz komutuyla da kalkmadı. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba ?
 
Peki arkadaşlar Yerel hesaba geçince mağazayı kullanabiliyor muyuz ? Çünkü ben Windows 8.1'de mağazadan bir şey indirmek istediğimde bana zorunlu olarak microsoft hesabı oluşturtmuştu.
 
Komut İstemi'ni (CMD) yönetici olarak başlat ve control userpasswords2 yaz. Açılan pencerede Kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir yazan kutucuktaki işareti kaldır. İşlemi onayla ve son olarak bir daha şifreni gir. Artık windows her açılışta şifre istemeyecek.
 
@zzaf Aynı mesajı birden fazla konuya yapıştırdığınızı gördüm, basit bir işlem için komut istemine hiç gerek yok. Yerel hesaba geçiş yapıldığında eğer öncesinde parola koyulmamış ise parola otomatik olarak kalkacaktır. Eğer parola devam ediyor ise Kullanıcı ayarlarından rahatlıkla kaldırılabilir.
@B777300ER Tam emin olmaksızın söylüyorum, hesap zorunlu sanırım.
 
@NookumPie adamım ikiside aynı soruyu soruyor o yüzden ikisine de aynı cevabı verdim. Yerel hesabının şifreli olup olmadığını nerden bileyim ben, o yüzden komut istemcisi ile çözüm önerisi verdim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı