GTA 5 ve Witcher 3'ün açık dünya karşılaştırması

ceyhun ceyhan

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2015
Mesajlar
48
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarda gta 5 var gerçekten güzel bir oyun. Diğer yandada witcher 3 var haritası GTA 5'in 1.5 katı ve açık dünya oyun sıralamalarında ilklerde yer alıyor. Arkadaşlar hiç witcher serisi oynamadım ve nasıl bir senaryo açık dünya nasıl bilmiyorum bu yüzden size şu soruyu soruyorum: Witcher 3 ün açık dünyası Gta 5 in açık dünyası kadar güzelmi ve oyun bitsede açık dünya bizi götürür mü ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun bitince yan görevleri falan yaparsın ama yan görevlerde bir yerden sonra kendini tekrar ediyor. Yaklaşık 60-70 saatte biten yan görevler ile +200 saat oynanış süresi olduğu iddaa ediliyor.
 
Güzel oynamaya değer bir oyun. Yaklaşık 130 saat oynadım. Oynayacak daha bir 20 saat daha çıkar. Manzarası olsun, tarzı olsun, başarılı bir oyun. Ama bir Witcher 2 değil. Ben diğer oyun uzun ve açık dünya olmamasına rağmen daha çok beğenmiştim. Level sistemini iyi ayarlayamamışlar. Dark Souls gibi olsa çok daha iyi olurdu. Ama yeni DLC ile, new game plus mod getirip, oynanabilirliği arttıracaklar.:like:
 

Dosya Ekleri

  • Untitled.png
    Untitled.png
    40,7 KB · Görüntüleme: 374
Son düzenleme:
Bende iki oyunda var. Witcher 3 açık dünyasında yapılacak çok şey yok. Senaryosu muazzam. Açık dünya konusunda GTA V daha üstün. Witcher 3'de sadece gidip kurt murt kesiyorsun canavar falan bulup kesmeye çalışıyorsun vs. tarzında. Fakat oyunu almanı öneririm.
 
Evet zaten ingilizce bilmeyen bulaşmasın diyorlar. Benim ingilizcem orta seviyede. Bilmiyorum diyalogları çok anlarmıyım fakat genede oynanması gereken bir oyun bence
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı