Windows 10 "Eleman Bulunamadı" Hatası

Von

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2014
Mesajlar
19
Yer
Mersin
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle iyi akşamlar. Orj. Win7 kullanıyordum. Bugün Windows10 yükseltmesini yaptım. "Ayarlar" menüsüne giremiyorum, bastığımda bir hata çıkıyor ve RuntimeBroker.exe Eleman Bulunamadı hatası alıyorum. Ayarlar menüsüne sadece bilgisayar açıldıktan hemen sonra birkaç saniyeliğine erişebiliyorum daha sonra ise açmıyor. Windows Update'e girmek istediğimde de "Grup veya kaynak istenen işlemi gerçekleştirmek için doğru durumda değil" hatası alıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.
 
ÇÖZÜM İÇİN KENDİM YAKLAŞIK 10 SAATTİR BAKIYORUM VE BULDUM TEK ÇÖZÜM ŞU HOCAM , WİNDOWSUN BİR TANE GÜVENLİK GÜNCELLEŞTİRMESİ GÖRÜNÜYOR ONU KALDIRDIIGIN AN SİSSTEM PATIR PATIR HERŞEYİ AÇIYOR SABAHTANDIR ÇILDIRDIM ZATEN :)

2. resimde bi güncelle vardı normalde o güncellemeyi kaldırın pc yi yeniden başlatın diecek sonra sıkıntı kalmıyor .
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    47,3 KB · Görüntüleme: 2.376
  • Adsız2.png
    Adsız2.png
    27,6 KB · Görüntüleme: 2.667
sorunun çözüldü umarım , bende sabah senin paylaşımını gördüm kardeşm cevap vermeden edemedim google ararken gördüm burda kendim halledince sanada yardımcı olmak istedim :)
 
Hocam bana da yardımcı olun.Bu windows 10'u nereden yükledim çok pişmanım.Windows Edge açılmıyor,Ayarlar açılmıyor.''Eleman Bulunamadı'' hatası veriyor.Sizin dediğin gibi bir kaç windows Güncelleştirmesini kaldırdım.PC'ye Reset atmamı istedi.Attım fakat sonuç hala aynı.Çıldırmak üzereyim.Müzik bile dinlenemiyor suan.Ses açamıyorum.Windows 7'ye dönücem fakat dönmek için ayarlara girmem gerekiyor.Ayarlara da giremiyorum.Allah Rızası için yardımcı olun ne yapmam gerek...
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı